Uitbreiding Vakantie BSO Koppel-Swoe op kleinschalige manier

Uitbreiding Vakantie BSO Koppel-Swoe op kleinschalige manier

9 januari 2020

Alle kinderen die gebruik maken van de Vakantie BSO van Koppel-Swoe krijgen elke vakantie weer een uitdagend en afwisselend programma voorgeschoteld. Het zijn steevast activiteiten waarbij ze hun creativiteit en energie kwijt kunnen. Kinderen ontwikkelen zich en ze ontdekken. Bovenal hebben ze een fijne vakantiedag. Kinderen van alle scholen kunnen deze BSO in de schoolvakanties bezoeken.

Tijdens schoolweken biedt Koppel-Swoe op vijf verschillende plekken BSO aan. In de vakantie is dat samengebundeld op één locatie: Kindercentrum Kierewam. Daar mogen kinderen vakantie vieren met heel veel ruimte voor vrije invulling. Ook wordt er op deze BSO van alles aangeboden wat er voor zorgt dat kinderen veel buiten zijn. Er is veel tijd voor sport en (buiten)spel, maar ook voor koken en bakken en creatieve activiteiten. Vanwege een blijvende groei van het aantal BSO-kinderen die onze Vakantie BSO bezoeken, komt er een uitbreiding.

Wij willen kinderen zoveel mogelijk bieden wat zij nodig hebben. Speciaal voor kinderen die een iets minder grote groep prettig vinden, starten we op Kindercentrum Kanjers een nieuwe, kleinschalige Vakantie BSO. Deze nieuwe BSO start in de kerstvakantie op maandag, dinsdag en donderdag.

Bij BSO Kanjers is plek voor elf kinderen. Het activiteitenprogramma van de andere Vakantie BSO (locatie Kierewam) wordt voor de kleinschalige BSO bij Kanjers zo aangepast dat er een vergelijkbaar programma plaatsvindt.

Ouders en kinderen kunnen op de locatie Kanjers van Koppel-Swoe natuurlijk ook verwachten wat ze van onze Vakantie BSO gewend zijn: een gevarieerd en uitdagend activiteitenprogramma met ruimte voor vrije invulling, buitenspelen en bewegen. En natuurlijk enthousiaste en betrokken pedagogisch medewerkers.

Opgeven of meer informatie
Bij vragen over deze BSO of voor het aanmelden van kinderen kan er contact opgenomen worden met onze afdeling Planning, planning@koppelswoe.nl.

Meer informatie is te vinden op onze website www.kinderopvangepe.nl.

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet