Kabouter Spillebeen

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peuteropvang Kabouter Spillebeen

Kabouter Spillebeen is een kleinschalige peuteropvang, gevestigd in het Kulturhus in Oene. De binnenruimte is gezellig ingericht met verschillende hoeken. We hebben een eigen buitenterrein en de peuters maken ook gebruik van de hal en het podium van ’t Kulturhus.

 

In peuteropvang Kabouter Spillebeen werken we met een vaste dagindeling met een voor de peuters herkenbare structuur. Door middel van spel, thema’s en activiteiten werken we aan een brede ontwikkeling van kinderen. Er is aandacht voor de (welkomst)kring, gezamenlijke activiteiten, het zingen van liedjes, vrij spel en buiten spelen.

De binnenruimte is voorzien van diverse hoeken, zoals een huishoek, een bouwhoek, een bank om lekker te lezen en ruimte om te knutselen.

 

Buitenspelen

Er is een mooi, overzichtelijk plein, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen in de buitenlucht. Roetsjen van de glijbaan, lekker scheppen in de zandbak of rondrijden met de trekkers of fietsen. Af en toe maken wij uitstapjes met de peuters: naar een boerderij in de buurt, een boodschapje doen in de buurtwinkel of bij de bakker.

Basisscholen

We werken in Oene samen met basisscholen De Bongerd en de School met de Bijbel en in Welsum met basisschool Dijkzicht.

Ieder kind is uniek!

Een kind moet de kans krijgen om op eigen niveau de wereld om zich heen te ontdekken.

Binnen Koppel-Swoe gaan wij ervan uit dat ieder kind de drang heeft om zich te ontwikkelen. Dit op zijn of haar eigen manier en op basis van aanleg en karakter. Wij willen daarom zoveel mogelijk aansluiten bij de eigenheid van de kinderen en bij de fase waarin zij zich bevinden. Wij gaan op basis van gelijkwaardigheid met elkaar en met het kind om. We hebben respect voor elkaar. In onze rijke leeromgeving stimuleren wij de kinderen om zelf te ontdekken. We bieden een uitdagende groepsruimte en buitenruimte aan met verschillende materialen.

Openingstijden en Vakantie peuteropvang

Peuterspeelzaal Kabouter Spillebeen is geopend op dinsdag- en donderdagochtend, van 8.30 tot 12.00 uur. De peuteropvang is vanaf 8.00 uur open tot 13.00 uur.

Tijdens de schoolvakanties van het basisonderwijs komen alle peuteropvanglocaties uit Epe samen in Kindercentrum Kanjers (peuteropvang Bikkels). Speciaal voor de peuters is er dan  een leuk, uitdagend en gezellig vakantieprogramma! Het aankomende programma vind je op de pagina van peuteropvang Bikkels.

De BSO’s komen tijdens de schoolvakanties samen in de Vakantie BSO in Kindercentrum Kierewam.

Peuteropvang en -speelzaal Kabouter Spillebeen

Dorpsstraat 16A
8167 NL Oene
Tel: 0578-76 00 04
Email: spillebeen@koppelswoe.nl
Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang 167503522
KvK 000039810550

Bea Veldhuis

Pedagogisch Medewerker
Telefoon
0578-67 67 67
E-mail
b.veldhuis@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze locaties eens

© 2019 Media Magneet