Kinderdagopvang Kanjers

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kinderdagopvang Kanjers

onderdeel van Kindercentrum Kanjers

Op Kindercentrum Kanjers is één verticale groep kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Deze groep heet de Banjers. Er is tevens een gecombineerde peuteropvang/peuterspeelzaal groep voor 2-4 jarigen (Bikkels). Ook is er buitenschoolse opvang (bso) voor kinderen van 4-12 jaar. De kinderopvang van Kanjers is 5 dagen in de week geopend van 7.00-18.00 uur. Vervroegde en verlengde opvang is mogelijk.

Kanjers is gelegen aan de rand van de wijk Vegtelarij, naast De Gildeschool. Met deze school vinden ook regelmatig gezamenlijke activiteiten plaats, zoals gezamenlijke peuter/kleuterochtenden of groep 8 die op bezoek komt om onze kinderen voor te lezen.

Activiteiten kinderdagopvang Kanjers

De Banjers groep op Kanjers heeft een ruime, sfeervolle en huiselijk ingericht ruimte. Centraal in de ruimte staat een grote tafel met daar omheen gezellige, uitdagende speelhoeken gericht op verschillende leeftijden. We stemmen uitgebreid met ouders af wat het ritme van het kind is en houden hier binnen de groep zoveel mogelijk rekening mee. Voor baby’s is er een speciale baby snoezelhoek en een hoge box voor een veilig en geborgen gevoel.

 

 

Themagericht werken

Bij de peuters wordt themagericht gewerkt. De thema’s wisselen gedurende het hele jaar en sluiten aan op de belevingswereld van de kinderen. Dit doen we onder andere door het spelen in hoeken en ontwikkelingsgerichte activiteiten. De pedagogisch medewerkers zijn VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) geschoold en kijken naar de specifieke behoeftes van het kind en passen daarop activiteiten aan.

De ontwikkeling van alle kinderen van 0-4 jaar wordt vastgelegd in portfoliomappen. In de portfolio komen foto’s van de kinderen, de pedagogisch medewerkers schrijven er stukjes in en er is uiteraard ruimte voor werkjes van de kinderen. Voor de kinderen een prachtige herinnering aan hun kinderopvangtijd bij Koppel-Swoe.

themagericht werken op kinderdagopvang kanjers

Buiten spelen

Kindercentrum Kanjers heeft een uitdagend en groot buitenterrein met voldoende ruimte om te rennen, fietsen, spelen en ontdekken. Het heeft fijne verstopplekken, een glijbaan, banden, boomstronken, natuurlijk spel en uiteraard een zandbak met buitenkeuken.

We hebben ook de beschikking over een ruime hal met een klim- en klautertoestel en andere gymmaterialen om de motorische vaardigheden te oefenen.

Ieder kind is uniek!

Een kind moet de kans krijgen om op eigen niveau de wereld om zich heen te ontdekken.

Binnen Koppel-Swoe gaan wij ervan uit dat ieder kind de drang heeft om zich te ontwikkelen. Dit op zijn of haar eigen manier en op basis van aanleg en karakter. Wij willen daarom zoveel mogelijk aansluiten bij de eigenheid van de kinderen en bij de fase waarin zij zich bevinden. Wij gaan op basis van gelijkwaardigheid met elkaar en met het kind om. We hebben respect voor elkaar. In onze rijke leeromgeving stimuleren wij de kinderen om zelf te ontdekken. We bieden een uitdagende groepsruimte en buitenruimte aan met verschillende materialen.

Kindercentrum Kanjers

St. Crusiusweg 14 8161 CP Epe
tel: 0578-67 60 80
kanjers@koppelswoe.nl
Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang 686644220
KvK 000039810380

Wie vangt mijn kind op?

ons team van enthousiaste medewerkers

Nieuws van kinderdagopvang Kanjers

Mijn kind is verkouden. Mag het naar de...

25 juni 2020
Wil je weten of je kind bij een verkoudheid of andere klachten wel of niet naar de opvang mag? Kijk dan op de site van...
Meer lezen?
Kinderopvang Koppel-Swoe babyspecialisten.jpg

Babyspecialisten bij kindercentrum Kierewam en...

26 mei 2020
Ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier, passend bij de opgroeifase waarin het zich bevindt. De kinderopvang van Koppel-Swoe hanteert dit principe al jaren....
Meer lezen?
update coronavirus kinderopvang Koppel-Swoe

UPDATE: sluiting kinderopvang t/m 6 april

15 maart 2020
Beste ouder(s), verzorger(s), Naar aanleiding van de zojuist gegeven landelijke persconferentie, delen wij je hierbij mee dat ook onze locaties de deuren helaas moeten sluiten....
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze locaties eens

© 2020 Media Magneet