BSO Oene

BSO Oene

BSO Oene is gevestigd in het Kulturhus in Oene. Naast de BSO hebben we in hetzelfde gebouw ook peuteropvang Kabouter Spillebeen.

De BSO in Oene vangt kinderen (vanaf 4 jaar) op van basisscholen de School met de Bijbel (op loopafstand) en van De Bongerd (in het Kulturhus).

Onze BSO in Oene kenmerkt zich door kleinschaligheid en een huiselijke sfeer. Er is plaats voor maximaal 11 kinderen. Het lokaal heeft een grote tafel, waar kinderen lekker aan kunnen knutselen of een spelletje kunnen doen. Daarnaast is er een chillhoek met lekkere zitzak en leuke boekjes. In de knusse huishoek is een keukentje en aan de bouwtafel kan gespeeld worden met o.a. lego, kapla of de treinbaan. Ook is er een Wii spelcomputer aanwezig.

Buitenspelen

Meestal zijn de kinderen echter buiten te vinden. We gebruiken met de BSO-kinderen het grote schoolplein van basisschool de Bongerd en naast het schoolplein ligt ook nog een groot voetbalveld, waar heerlijk op gespeeld kan worden.

Kleinschalige BSO in Kulturhus Oene

BSO is vrije tijd voor kinderen

Spelen, ontdekken en genieten: voor ieder wat wils!

Ook na schooltijd blijft Koppel-Swoe graag betrokken bij kinderen. Van alle scholen uit het dorp Epe halen wij met ons eigen vervoer kinderen op. BSO kan bij Koppel-Swoe op vaste momenten afgenomen worden, maar ook geheel flexibel. Er is geen minimum afname verplicht!

Openingstijden en Vakantie BSO

BSO Oene is tijdens schoolweken open op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 uur tot 18.00 uur. Op woensdag en vrijdag is er opvang bij BSO Kierewam. Tijdens de schoolvakanties is er de speciale vakantie BSO bij BSO Kierewam met elke dag een bijzonder en uitdagend programma.

BSO Oene

Dorpsstraat 16A
8167 NL Oene
tel: 0578 760004
email: bsooene@koppelswoe.nl
Registratienummer Landelijk Register 121478944
KvK 000043678904

Wie vangt mijn kind op?

Sanne Brummel

Pedagogisch Medewerker
Telefoon
0578-676060
E-mail
s.brummel@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag

Nieuws over BSO Oene

BSO Oene is sinterklaassfeer

23 november 2020
Sinterklaas is weer in het land! Daarom hebben de kinderen van BSO Oene samen de BSO ruimte versierd in sinterklaassfeer! Zo zijn er raamstickers opgeplakt...
Meer lezen?

BSO Oene bakt

30 oktober 2020
Bij BSO Oene bieden wij elke week een activiteit aan. De activiteiten van deze week en volgende week hangen centraal in de ruimte. Zo kunnen...
Meer lezen?

Creatieve kinderen bij BSO Oene

22 oktober 2020
Bij BSO Oene hebben de kinderen deze keer gebouwd met rietjes. Door de verschillende rietjes aan elkaar te plakken krijg je allemaal verschillende ontwerpen. Wat...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze locaties eens

© 2020 Media Magneet