BSO Droomrijk

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BSO Droomrijk

onderdeel van Kindercentrum Droomrijk

BSO Droomrijk is onderdeel van kindercentrum Droomrijk. Op dezelfde locatie bieden we ook kinderdagopvang voor kinderen van 0-4 jaar aan. Onze BSO heeft één groep voor maximaal 22 kinderen van 4-12 jaar. Van alle scholen binnen het dorp Epe worden de kinderen gratis met onze eigen (elektrische) busjes opgehaald. Ons kindercentrum zit in het pand van kindertalentencentrum De Droomboom

Wij geloven in de visie ‘BSO is vrije tijd voor kinderen’. Ook bij Droomrijk hebben we dus maar één doel: kinderen na een dag school een fijne middag bezorgen. In onze BSO is ruimte voor rust, creativiteit, actief spelen en buiten spelen met zand en water op een (straks) groene buitenspeelplaats vol natuurlijke elementen.

De ruimte van BSO Droomrijk straalt rust en een huiselijke sfeer uit door natuurlijke kleuren en meubels gemaakt van hout. Er zijn twee grote ronde tafels waar de kinderen wat kunnen eten en drinken, een spelletje kunnen spelen of kunnen knutselen. Er is veel ruimte voor creativiteit. We hebben  een speciale creahoek waar de kinderen zelf materialen kunnen ontdekken en knutselen. Ook hebben we een huisje in de groep staan. Kinderen kunnen daar fijn spelen met poppen, maar ook met een kappersset. Een heerlijke plek om rollenspellen te doen.

Op de twee verschillende podia kan met constructiemateriaal zoals onder andere LEGO en Kapla gespeeld worden. Kinderen kunnen met hun eigen fantasie mooie creaties maken. In de BSO is het oude ‘perronhuisje’ intact gebleven. Die hebben we nu ingericht als chillroom. Een heerlijke, rustige ruimte waar kinderen even bij kunnen komen na een schooldag zonder het geluid van de rest van de spelende BSO kinderen.

Elke week worden er leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen, waarbij er aandacht wordt gegeven aan de verschillende talenten van de kinderen. Kinderen mogen mee doen,  maar dat hoeft niet perse. Er is altijd ruimte voor vrij spel.

De keuken & tuin

We hebben een prachtige keuken, waarin gekookt en heerlijke dingen gebakken kunnen worden. Als straks de tuin klaar is, starten we ook met een moestuin. Kinderen kunnen dan groentes uit de moestuin gebruiken om lekkere dingen te maken in de keuken.

Onze buitenruimte belooft sowieso prachtig te worden. Momenteel zijn ze druk met de inrichting van een natuurlijke buitenspeelplaats. Kinderen kunnen er ontdekken, spelen met zand en water en met de natuurlijke elementen, is er ruimte voor klimmen, klauteren en tikkertje spelen tussen de bomen. Een balletje trappen op het trapveld is ook mogelijk.

Droomrijk gaat uiteraard samenwerken met kindertalentencentrum De Droomboom, gevestigd in hetzelfde pand. Ook De Droomboom werkt vanuit de talenten van een kind. Er zullen allerlei workshops plaatsvinden en hierbij kan de BSO ook meedoen.

BSO is vrije tijd voor kinderen!

Spelen, ontdekken en genieten: voor ieder wat wils!

Ook na schooltijd blijft Koppel-Swoe graag betrokken bij kinderen. Van alle scholen uit het dorp Epe halen wij met ons eigen vervoer kinderen op. BSO kan bij Koppel-Swoe op vaste momenten afgenomen worden, maar ook geheel flexibel. Er is geen minimum afname verplicht!

Openingstijden en Vakantie BSO

Op dit moment is BSO Droomrijk iedere maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag open. Heb je interesse in BSO op woensdag en/of vrijdag, laat het ons dan weten. Bij voldoende aanmeldingen gaan we ook op die middagen open.  Tijdens de schoolvakanties is er de speciale vakantie BSO bij Kindercentrum Kierewam en Kanjers met elke dag een bijzonder en uitdagend programma.

Kindercentrum Droomrijk

Paasvuurweg 7a, 8161 CA Epe
tel: 06-81374158
bsodroomrijk@koppelswoe.nl
Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang 218633725
KvK 000058595090

Wie vangt mijn kind op?

ons team van enthousiaste medewerkers

Nieuws van Kindercentrum Droomrijk

De prachtige tuin van BSO Droomrijk

6 juni 2024
Bij BSO Droomrijk kun je ontzettend veel ontdekken in de prachtige tuin. Vandaag liepen wij bijna tegen een paar hangende rupsen aan onder onze pergola,...
Meer lezen?

Mooie bloempotten bij kinderdagverblijf Droomrijk

16 april 2024
Bij kinderdagverblijf Droomrijk hebben we samen een mooie bloempot versierd met verschillende stickers. Daarna was het tijd om potgrond te maken. Dit hebben we gedaan...
Meer lezen?

Hoera, wij zijn open bij kindercentrum Droomrijk!

9 april 2024
Na een periode hard werken konden we eindelijk bij Droomrijk spelen, wat vonden de kinderen het leuk om alles te ontdekken. We hadden een rustige...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze locaties eens

© 2024 Media Magneet