BSO Kierewam

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BSO Kierewam

BSO Kierewam heeft twee groepen en is gevestigd in Kindercentrum Kierewam, naast de K. Norelschool. In kindercentrum Kierewam zijn ook twee kinderdagopvanggroepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar en peuteropvanggroep ’t Hummelhoekje voor kinderen van 2 tot 4 jaar. BSO Kierewam is de ‘hoofdlocatie’ van onze BSO’s. Van alle scholen binnen het dorp Epe worden de kinderen met onze eigen bus of auto gratis opgehaald. 

Bij BSO Kierewam hebben we één belangrijk doel: kinderen na een dag school een fijne middag bezorgen. Hierbij is ruimte voor rust, creativiteit, actief spelen, buiten spelen met zand en water, spelen en bouwen in de ballenbak, gamen, knutselen en natuurlijk ontdekken in ons LAB. Bij onze BSO zijn regelmatig sportmedewerkers werkzaam, die een actief sportaanbod aanbieden. Soms is dit buiten en soms is dit in de gymzaal aan de Klimtuin.

De grote, centrale hal van Kindercentrum Kierewam is een fijne, extra ruimte. Hier bevindt zich een mooi podium waar de kinderen hun creativiteit goed kwijt kunnen, door bijvoorbeeld verkleedkleren aan te trekken, te acteren of een parcours te maken met de staptegels. Ook liggen er grote gymmatten waar de kinderen hun kunsten vertonen.

Afwisselend en uitdagend op BSO Kierewam

Op ons prachtige LAB. zijn we erg trots. Met veel uitdagend materiaal, echte lab-jassen en veiligheidsbrillen hebben we een echt laboratorium nagebootst. Kinderen ontdekken, experimenteren, leren en maken hier plezier. Iedere week bieden we nieuwe proefjes aan.

Net als in het LAB. wijzigen ook op de groepen onze aangeboden activiteit. Elke week bieden we naast ons uitgebreide aanbod iets nieuws aan. Denk daarbij aan een knutselen, sport, koken, bakken, toneel of spel.

 

 

Buiten spelen

Buiten zijn er weer andere uitdagingen te vinden. Er zijn skeelers aanwezig, die veel gebruikt worden. We hebben laarzen, die de kinderen kunnen gebruiken als ze met onze waterpomp spelen. Deze pomp staat vlak naast de zandbak. Water en zand zetten kinderen altijd aan tot veel speelplezier. Er is een trampoline aanwezig en een duikelrek en twee voetbalgoaltjes waar de kinderen hun energie goed kwijt kunnen.

Het schoolplein van de K. Norelschool, dat aan ons plein grenst, gebruiken we onder begeleiding. Dat zorgt voor de nodige afwisseling. Verder hebben we buiten ook nog een apart plein met onze kip en konijn. Ligt er alweer een ei? Moeten de hokken verschoond worden?

Met al deze mogelijkheden bieden wij de kinderen een plek waar ze zichzelf kunnen én durven zijn.

BSO is vrije tijd voor kinderen

Spelen, ontdekken en genieten: voor ieder wat wils!

Ook na schooltijd blijft Koppel-Swoe graag betrokken bij kinderen. Van alle scholen uit het dorp Epe halen wij met ons eigen vervoer kinderen op. BSO kan bij Koppel-Swoe op vaste momenten afgenomen worden, maar ook geheel flexibel. Er is geen minimum afname verplicht!

Openingstijden en Vakantie BSO

BSO Kierewam is tijdens schoolweken vijf middagen per week geopend. Op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 uur tot 18.00 uur. Op woensdag vanaf 12.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 12.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens de schoolvakanties is er de speciale vakantie BSO bij BSO Kierewam met elke dag een bijzonder en uitdagend programma.

 

BSO Kierewam

Kerkenveld 10-12
8162 JV Epe
tel: 0578-67 60 60
email: bsokierewam@koppelswoe.nl
Registratienummer Landelijk Register 179907682
KvK 000039810208

Wie vangt mijn kind op?

ons team van enthousiaste medewerkers

Nieuws over BSO Kierewam

Mijn kind is verkouden. Mag het naar de...

25 juni 2020
Wil je weten of je kind bij een verkoudheid of andere klachten wel of niet naar de opvang mag? Kijk dan op de site van...
Meer lezen?

Open week bij BSO Oene

24 juni 2020
In de week van 6 juli gaan de deuren van BSO Oene voor je open. Kom je ook een kijkje nemen? Sinds november 2019 heeft...
Meer lezen?

Sporten op de BSO

27 mei 2020
Kinderen van BSO Kierewam hebben de mogelijkheid om op dinsdagmiddag te gaan sporten met buurtsportcoach Tom. Hij verzorgt de lessen normaliter in de sporthal van de...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze locaties eens

© 2020 Media Magneet