BSO Kierewam

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BSO Kierewam

BSO Kierewam heeft twee groepen en is gevestigd in Kindercentrum Kierewam, naast de K. Norelschool. In kindercentrum Kierewam zijn ook twee kinderdagopvanggroepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar en peuteropvanggroep ’t Hummelhoekje voor kinderen van 2 tot 4 jaar. BSO Kierewam is de ‘hoofdlocatie’ van onze BSO’s. Van alle scholen binnen het dorp Epe worden de kinderen met onze eigen bus of auto gratis opgehaald. 

Bij BSO Kierewam hebben we één belangrijk doel: kinderen na een dag school een fijne middag bezorgen. Hierbij is ruimte voor rust, creativiteit, actief spelen, buiten spelen met zand en water, spelen en bouwen in de ballenbak, gamen, knutselen en natuurlijk ontdekken in ons LAB. Bij onze BSO zijn regelmatig sportmedewerkers werkzaam, die een actief sportaanbod aanbieden. Soms is dit buiten en soms is dit in de gymzaal aan de Klimtuin.

De grote, centrale hal van Kindercentrum Kierewam is een fijne, extra ruimte. Hier bevindt zich een mooi podium waar de kinderen hun creativiteit goed kwijt kunnen, door bijvoorbeeld verkleedkleren aan te trekken, te acteren of een parcours te maken met de staptegels. Ook liggen er grote gymmatten waar de kinderen hun kunsten vertonen.

Afwisselend en uitdagend op BSO Kierewam

Op ons prachtige LAB. zijn we erg trots. Met veel uitdagend materiaal, echte lab-jassen en veiligheidsbrillen hebben we een echt laboratorium nagebootst. Kinderen ontdekken, experimenteren, leren en maken hier plezier. Iedere week bieden we nieuwe proefjes aan.

Net als in het LAB. wijzigen ook op de groepen onze aangeboden activiteit. Elke week bieden we naast ons uitgebreide aanbod iets nieuws aan. Denk daarbij aan een knutselen, sport, koken, bakken, toneel of spel.

 

 

Buiten spelen

Buiten zijn er weer andere uitdagingen te vinden. Er zijn skeelers aanwezig, die veel gebruikt worden. We hebben laarzen, die de kinderen kunnen gebruiken als ze met onze waterpomp spelen. Deze pomp staat vlak naast de zandbak. Water en zand zetten kinderen altijd aan tot veel speelplezier. Er is een duikelrek en twee voetbalgoaltjes waar de kinderen hun energie goed kwijt kunnen.

Het schoolplein van de K. Norelschool, dat aan ons plein grenst, gebruiken we onder begeleiding. Dat zorgt voor de nodige afwisseling. Verder hebben we buiten ook nog een apart plein met onze kip en konijn. Ligt er alweer een ei? Moeten de hokken verschoond worden?

Met al deze mogelijkheden bieden wij de kinderen een plek waar ze zichzelf kunnen én durven zijn.

Koppel-Swoe biedt op 5 plekken in Epe BSO aan. BSO is voor kinderen vrije tijd. Bij ons krijgen ze alle ruimte om te spelen, ontdekken en genieten.

BSO is vrije tijd voor kinderen

Spelen, ontdekken en genieten: voor ieder wat wils!

Ook na schooltijd blijft Koppel-Swoe graag betrokken bij kinderen. Van alle scholen uit het dorp Epe halen wij met ons eigen vervoer kinderen op. BSO kan bij Koppel-Swoe op vaste momenten afgenomen worden, maar ook geheel flexibel. Er is geen minimum afname verplicht!

Openingstijden en Vakantie BSO

BSO Kierewam is tijdens schoolweken vijf middagen per week geopend. Op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 uur tot 18.00 uur. Op woensdag vanaf 12.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 12.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens de schoolvakanties is er de speciale vakantie BSO bij BSO Kierewam met elke dag een bijzonder en uitdagend programma.

 

BSO Kierewam

Kerkenveld 10-12
8162 JV Epe
tel: 0578-67 60 60
email: bsokierewam@koppelswoe.nl
Registratienummer Landelijk Register 179907682
KvK 000039810208

Wie vangt mijn kind op?

ons team van enthousiaste medewerkers

Nieuws over BSO Kierewam

Vacature pedagogisch medewerkers (2-24 uur)

6 december 2023
Krijg jij energie van het werken met kinderen? Ben jij in staat zijn om een gezellige huiselijke sfeer te creëren? Heb jij affiniteit met kinderen...
Meer lezen?

Gezocht: medewerkers voor onze VSO

Sommige ouders beginnen ’s ochtends al voor schooltijd met hun baan/studie of werken verder weg en hebben meer reistijd. Voor de kinderen van die ouders/verzorgers...
Meer lezen?

Sinterklaasjournaal bij BSO Kierewam

24 november 2023
Deze week heeft BSO Kierewam het Sinterklaasjournaal-pakket ontvangen. Hierin zitten verschillende kleurplaten, werkbladen en spelletjes. Ook zat er een pakketje bij van Jeroen (van het...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze locaties eens

© 2024 Media Magneet