Algemene informatie BSO

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Algemene informatie BSO

Ook na schooltijd blijft Koppel-Swoe graag betrokken bij kinderen. Buitenschoolse opvang (BSO) is de opvang voor schooltijd, na schooltijd, op vrije dagen of tijdens schoolvakanties. Koppel-Swoe biedt op 5 plekken in Epe BSO aan. BSO is voor kinderen vrije tijd. Bij ons krijgen ze alle ruimte om zowel binnen als buiten te spelen, ontdekken, leren en genieten.

Het eventuele vervoer van school naar de opvanglocatie gebeurt met onze eigen bus of auto en is gratis. Naast naschoolse opvang bieden we ook voorschoolse opvang (VSO) aan. Je kunt je kind(eren) al brengen vanaf 7.00 uur. Tijdens iedere schoolvakantie bieden wij een speciaal vakantieprogramma voor buitenschoolse opvang (vakantie BSO). Ruim van te voren wordt dat programma op deze pagina bekend gemaakt. De activiteiten zijn uitdagend, avontuurlijk, creatief en sportief!

Kortom: de buitenschoolse opvang Epe wordt al jaren zeer goed geregeld door Koppel-Swoe.

BSO is vrije tijd voor kinderen

Spelen, ontdekken en genieten: voor ieder wat wils!

Ook na schooltijd blijft Koppel-Swoe graag betrokken bij kinderen. Van alle scholen uit het dorp Epe halen wij met ons eigen vervoer kinderen op. BSO kan bij Koppel-Swoe op vaste momenten afgenomen worden, maar ook geheel flexibel. Er is geen minimum afname verplicht!

Onze BSO Epe locaties

Geen minimum afname verplicht!

BSO in Epe kan bij Koppel-Swoe per dagdeel afgenomen worden. Er is geen minimum afname verplicht, ook niet in de vakanties! Ouders betalen de kosten voor deze opvang zelf. Als ze aan de voorwaarden voldoen, kunnen de meeste ouders een deel van de kosten vergoed krijgen via de kinderopvangtoeslag. Koppel-Swoe werkt bij de afname van BSO met een vijftal verschillende overzichtelijke pakketten. De pakketten en tarieven vind je op de pagina ‘handige documenten’.

Meer informatie BSO in Epe

BSO moet plaatsvinden in een erkende instelling. Koppel-Swoe heeft zich geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP). Voor meer informatie, vragen en/of een proefberekening voor wat BSO in jouw situatie kost, kun je contact opnemen met de afdeling Planning van Koppel-Swoe, planning@koppelswoe.nl of 0578-67 67 67

Volg Koppel-Swoe kinderopvang ook op Facebook en Instagram!

Klik hieronder voor het gewenste kanaal.

Facebook                     Instagram

Klachten

Vanaf 1 januari 2016 is Koppel-Swoe aangesloten bij de Geschillencommissie. Mocht u als ouder of oudercommissie een klacht hebben, dan leg je deze eerst bij Koppel-Swoe neer. Voor meer informatie zie ons klachtenreglement.

Via het (voorportaal) Klachtenloket Kinderopvang (www.klachtenloket-kinderopvang.nl) wordt geprobeerd de klacht op te lossen met behulp van algemene en procedurele informatie, advies, bemiddeling of mediation. Kan er geen oplossing worden bereikt, dan kan de ouder of oudercommissie het geschil voorleggen aan de Commissie (www.degeschillencommissie.nl).

© 2020 Media Magneet