BSO Kleurrijk

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BSO Kleurrijk

BSO Kleurrijk zit in MFC Kleurrijk in Epe in hetzelfde gebouw als waar de kinderen van de Hoge Weerdschool en de W.G. van de Hulstschool naar school gaan. Onze peuteropvang Buurtkabouters zit eveneens in het MFC gebouw. Tevens wordt er voorschoolse opvang (vso) aangeboden in de bso-ruimte.

Op deze BSO is plaats voor maximaal 22 kinderen.

De BSO heeft een ruimte ingericht voor 4 t/m 6 jarige kinderen en een ruimte voor 7+ kinderen. In beide ruimtes staat een grote tafel, waaraan we eten en drinken, knutselen en spelletjes spelen.

Beide ruimtes stralen huiselijkheid en gezelligheid uit. Er zijn verschillende speelhoeken voor verschillende soorten spel en activiteiten. Aan de tafel kan getekend, gekleurd of gepuzzeld worden of wordt samen een spelletje gedaan. Lezen gebeurt op de zitzakken of de bank in de leeshoek en ook kan hier op de tablet een filmpje worden gekeken of spelletje worden gedaan. Ook zijn er een bouwhoek en een huishoek.

Wat onze BSO bijzonder maakt, is dat onze sportmedewerker iedere middag een sportief programma organiseert, speciaal voor onze BSO. Diverse sport- en spelactiviteiten vinden plaats in het speellokaal, op het BSO- of schoolplein of op één van de drie omliggende sportterreinen. Zo krijgen kinderen bij ons volop de gelegenheid om te bewegen en allerlei sport en spelactiviteiten uit te proberen.

Buitenspelen

De buitenruimte is ruim. De BSO-kinderen gebruiken het plein van de BSO én van de peuteropvang. Daarnaast mogen zij (in overleg) ook op beide schoolpleinen spelen. Kortom, ruimte genoeg!

BSO is vrije tijd voor kinderen

Spelen, ontdekken en genieten: voor ieder wat wils!

Ook na schooltijd blijft Koppel-Swoe graag betrokken bij kinderen. Van alle scholen uit het dorp Epe halen wij met ons eigen vervoer kinderen op. BSO kan bij Koppel-Swoe op vaste momenten afgenomen worden, maar ook geheel flexibel. Er is geen minimum afname verplicht!

Openingstijden BSO Kleurrijk en Vakantie BSO

BSO Kleurrijk is tijdens schoolweken drie middagen per week geopend. Op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 uur tot 18.00 uur. Op woensdag en vrijdag is er opvang op BSO Kierewam. Tijdens de schoolvakanties is er de speciale Vakantie BSO bij Kindercentrum Kierewam met elke dag een bijzonder en uitdagend programma.

 

 

BSO Kleurrijk

Wachtelenbergweg 23
8162 XC  Epe
tel: 06-30959903
email: bsokleurrijk@koppelswoe.nl
Registratienummer Landelijk Register kinderopvang: 326183887
KvK 000043678912

Wie vangt mijn kind op?

Niels Elijzen

Pedagogisch Medewerker
Telefoon
0578-676767
E-mail
n.elijzen@koppelswoe.nl
Bereikbaar op

Nieuws over BSO Kleurrijk

Een inkijkje bij BSO-Kleurrijk

6 juni 2024
Bij BSO Kleurrijk zorgen wij elke dag voor voldoende speelplezier voor de kinderen. Zo bieden wij sport, spel en knutselactiviteiten aan. Dankzij de rijke fantasie...
Meer lezen?

Tekencursus bij BSO Kleurrijk

26 maart 2024
Mazzelaars, dat zijn de donderdagkinderen van BSO Kleurrijk want opeens werd ons aangeboden om een meerdaagse tekencursus te krijgen. De kinderen kregen van de tekenmeester...
Meer lezen?

Buitenspelen bij BSO Kleurrijk

30 januari 2024
Weer of geen weer, buitenspelen gebeurt hier altijd! De kinderen hebben bij BSO Kleurrijk de mogelijkheid om gebruik te maken van het grote speelplein aan...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant

bekijk deze locaties eens

© 2024 Media Magneet