Algemene informatie kinderdagopvang

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Algemene informatie kinderdagopvang in Epe

Koppel-Swoe biedt op twee locaties kinderdagopvang aan in Epe. Ouders van jonge kinderen kunnen zorg, werk of studie op deze manier ideaal combineren. Kinderen van 0 tot 4 jaar bieden wij een veilige en vertrouwde opvangomgeving met volop mogelijkheden om te spelen en zich te ontwikkelen.

In Epe hebben we twee locaties voor kinderdagopvang van 0 tot 4 jaar. Opvang is mogelijk van 7.00 uur tot 18.00 uur. Verlengde opvang (voor 7.00 en na 18.00 uur) behoort tot de mogelijkheden. Op de locatie Kierewam bieden we naast kinderdagopvang ook peuteropvang en BSO/vakantie BSO aan. Ook op Kanjers bieden we naast kinderdagopvang, peuteropvang, BSO  aan. We spreken bij deze locaties dan ook over Kindercentrum. Alle kinderopvangdiensten voor kinderen van 0-12 jaar op één locatie!

Kinderopvang wordt in Epe al jaren door Koppel-Swoe verzorgd. Onze opvangtarieven zijn lager dan die van andere aanbieders in onze gemeente. Dat maakt ons tot de aanbieder van kinderopvang met de meeste ervaring én de scherpste prijs!

Kinderdagopvang

Veilig en vertrouwd voor je kind!

Kinderdagopvang draagt bij aan een positieve ontwikkeling van kinderen. Bij kinderen staat een brede ontwikkeling centraal. Onze kinderopvang wordt begeleid door gekwalificeerde pedagogische medewerkers. Onze pedagogisch medewerkers zijn lief, geduldig met en sensitief naar de kinderen. Zo krijgen kinderen ruimte om te leren en te groeien.

Onze kinderdagopvang locaties

Nieuws over onze kinderdagopvang

Mooie bloempotten bij kinderdagverblijf Droomrijk

16 april 2024
Bij kinderdagverblijf Droomrijk hebben we samen een mooie bloempot versierd met verschillende stickers. Daarna was het tijd om potgrond te maken. Dit hebben we gedaan...
Meer lezen?

‘Wij gaan naar de bloemenwinkel’ bij...

15 april 2024
Deze week zijn we gestart met het thema ‘Wij gaan naar de bloemenwinkel’ bij de Kwick en Kidz-groep. De eerste week stond in het teken...
Meer lezen?

Hoera, wij zijn open bij kindercentrum Droomrijk!

9 april 2024
Na een periode hard werken konden we eindelijk bij Droomrijk spelen, wat vonden de kinderen het leuk om alles te ontdekken. We hadden een rustige...
Meer lezen?

Volg Koppel-Swoe kinderopvang ook op Facebook en Instagram!

klik hieronder voor het gewenste kanaal

Facebook                     Instagram

Klachten

Vanaf 1 januari 2016 is Koppel-Swoe aangesloten bij de Geschillencommissie. Mocht je als ouder of oudercommissie een klacht hebben, dan leg je deze eerst bij Koppel-Swoe neer. Voor meer informatie zie ons klachtenreglement.

Via het (voorportaal) Klachtenloket Kinderopvang (www.klachtenloket-kinderopvang.nl) wordt geprobeerd de klacht op te lossen met behulp van algemene en procedurele informatie, advies, bemiddeling of mediation. Kan er geen oplossing worden bereikt, dan kan de ouder of oudercommissie het geschil voorleggen aan de Commissie (www.degeschillencommissie.nl).

Kwaliteit van kinderdagopvang

Kinderopvang moet goed geregeld zijn. Zodat kinderen zich veilig voelen en de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. En ouders hun kind(eren) met een gerust hart achter kunnen laten bij een kindercentrum, peuteropvang of bij de buitenschoolse opvang (BSO). De overheid neemt verschillende maatregelen om de kwaliteit en veiligheid van de kinderopvang te verbeteren. De GGD controleert of kinderopvang, peuteropvang en BSO voldoen aan de wettelijke kwaliteitseisen. Zij doen dit in opdracht van de gemeente. Wij voldoen -uiteraard- aan die kwaliteitseisen voor kinderopvangbedrijven.

Wil je een keertje komen kijken? Je bent van harte welkom. Voor het maken van een bezoekafspraak, meer informatie en/of een proefberekening voor wat kinderopvang in jouw situatie kost, kun je contact opnemen met de afdeling Planning van Koppel-Swoe via planning@koppelswoe.nl of 0578-67 67 67.

 

© 2024 Media Magneet