Vakantie BSO

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vakantie BSO in Epe

opvang tijdens schoolvakanties

Werken jij en je partner allebei? Dan zit je ongetwijfeld weleens met je handen in het haar hoe je de opvang van je kind(eren) rond krijgt in de schoolvakanties. Wij organiseren iedere schoolvakantie een speciale Vakantie BSO met uitdagende, sportieve en creatieve activiteiten.

Vakantie BSO is opvang voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 12 jaar. Ieder dag begint op onze locatie Kierewam en Kanjers in Epe. Kinderen van alle BSO-locaties van Koppel-Swoe komen op deze twee locaties samen om gedurende de dag lekker te spelen en mee te doen aan verschillende activiteiten. Een team van enthousiaste pedagogisch medewerkers van al onze BSO-locaties is in de vakanties werkzaam op de Vakantie BSO.

We maken voor elke vakantie een speciaal programma rondom een bepaald thema. De activiteiten zijn uitdagend, avontuurlijk, creatief, sportief en gewoon superleuk! We maken ook regelmatig uitstapjes.

Openingstijden

In de vakantie zijn we alle werkdagen van 7.00 tot 18.00 uur geopend. In overleg is vervroegde of verlengde opvang mogelijk. Je kunt elke vakantie vaste dagen afnemen, maar bijvoorbeeld ook flexibel op de dagen als de activiteiten jou of je kind aanspreken. Uiteraard geldt hier op basis van beschikbaarheid.

Wist je dat...

we op onze Vakantie BSO een echt LAB. hebben?

Kom genieten van onze speciaal ingerichte ruimte waar kinderen van 4-12 jaar kunnen ontdekken en experimenten. Dat is spelen, leren & plezier ineen!

Wat ouders van onze Vakantie BSO vinden!

Verschillende ouders maken al jaren gebruik van de vakantie BSO van Koppel-Swoe. Dit is wat zij erover te zeggen hebben:

“Wij maken nu alweer enkele jaren gebruik van de buitenschoolse opvang. Onze dochter gaat hier altijd met veel plezier naar toe. De activiteiten zijn leuk en gevarieerd. Scouting, theaterbezoek of gewoon lekker spelen met elkaar. Ze vindt het leuk dat de samenstelling van de groep tijdens de vakanties varieert, omdat de kinderen van de verschillende locaties er dan zijn. Daarnaast is het voor ons als gezin een goede oplossing. Wij kunnen het iedereen aanbevelen.”

“Ze doen leuke activiteiten waaruit ik kies. De kinderen krijgen echt een vakantiegevoel.”

Voordelen van onze Vakantie BSO

1. Om Vakantie BSO bij Koppel-Swoe af te nemen, hoeft je kind niet perse de reguliere BSO af te nemen. Iedereen is welkom!

2. Er is geen minimum afname. Je kunt per dagdeel (halve dag) BSO afnemen.

3. Volop flexibiliteit! Je kunt elke vakantie vaste dagen afnemen, maar ook bijvoorbeeld alleen als je het nodig hebt of als de activiteiten jou of je kind aanspreken. Uiteraard op basis van beschikbaarheid.

Heb je nog vragen of wil je graag een keertje kijken? Neem dan contact op met onze afdeling planning van Koppel-Swoe via telefoon 0578-67 67 67 of planning@koppelswoe.nl.  Zij staan je graag te woord.

Vakantie BSO Kierewam en Kanjers

Kerkenveld 10-12
8162 JV Epe
tel: 0578 – 676060
email: bsokierewam@koppelswoe.nl
Registratienummer Landelijk Register 179907682
KvK 000039810208

Wie vangt mijn kind op?

ons team van enthousiaste medewerkers

Volg Koppel-Swoe kinderopvang ook op Facebook en Instagram!

klik hieronder voor het gewenste kanaal

Facebook                     Instagram

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze locaties eens

© 2024 Media Magneet