In 2024 start Koppel-Swoe kinderopvang met kindercentrum Droomrijk in Epe. Kinderdagopvang en BSO op een mooie inspirerende plek.

Kinderdagopvang en BSO Droomrijk

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kinderdagopvang en BSO Droomrijk

Je hebt het misschien al wel langs zien komen op social media of op onze website. We zijn heel trots te kunnen melden dat Koppel-Swoe Kinderopvang start met een nieuw kindercentrum in De Droomboom in Epe. Als je allebei gelooft in talentontwikkeling voor kinderen vanuit een sfeervolle, huiselijke en veilige basis, dan kan een samenwerking natuurlijk niet uitblijven! We hopen binnenkort te kunnen starten met de verbouwing. In het nieuwe jaar starten we dan met een kinderdagopvang voor kinderen van 0-4 jaar en BSO voor kinderen van 4-12 jaar.

Het nieuwe kindercentrum combineert de vertrouwde pedagogische visie en professionele medewerkers van Koppel-Swoe kinderopvang met de magische plek en faciliteiten van De Droomboom. Op Kindercentrum Droomrijk komt één verticale groep kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ook is er buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4-12 jaar. De kinderdagopvang opent straks -naar verwachting- 5 dagen in de week haar deuren van 7.00-18.00 uur. Vervroegde en verlengde opvang is mogelijk. Met de BSO verwachten we op maandag, dinsdag en donderdag te starten.

In 2024 start Koppel-Swoe kinderopvang met kindercentrum Droomrijk in Epe. Kinderdagopvang en BSO op een mooie inspirerende plek.

Houd mij op de hoogte!

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen rondom Droomrijk? Stuur dan een mail naar planning@koppelswoe.nl. Met enige regelmaat sturen we je dan per email een update.

 

 

 

Ieder kind is uniek!

Een kind moet de kans krijgen om op eigen niveau de wereld om zich heen te ontdekken.

Binnen Koppel-Swoe gaan wij ervan uit dat ieder kind de drang heeft om zich te ontwikkelen. Dit op zijn of haar eigen manier en op basis van aanleg en karakter. Wij willen daarom zoveel mogelijk aansluiten bij de eigenheid van de kinderen en bij de fase waarin zij zich bevinden. Wij gaan op basis van gelijkwaardigheid met elkaar en met het kind om. We hebben respect voor elkaar. In onze rijke leeromgeving stimuleren wij de kinderen om zelf te ontdekken. We bieden een uitdagende groepsruimte en buitenruimte aan met verschillende materialen.

Nieuws over Kindercentrum Droomrijk

Vacature pedagogisch medewerkers (2-24 uur)

6 december 2023
Krijg jij energie van het werken met kinderen? Ben jij in staat zijn om een gezellige huiselijke sfeer te creëren? Heb jij affiniteit met kinderen...
Meer lezen?

Nieuw kindercentrum in De Droomboom

15 september 2023
We zijn heel trots te kunnen melden dat Koppel-Swoe kinderopvang in De Droomboom start met een nieuw kindercentrum met kinderdagopvang voor kinderen van 0-4 jaar...
Meer lezen?

Kindercentrum Droomrijk

Paasvuurweg 7A, 8161 CA Epe
tel: 0578-67 67 67
planning@koppelswoe.nl
Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang (nog niet bekend)
KvK 000039810380

Heb je vragen over kindercentrum Droomrijk?

Neem contact met mij op.

Hester Rook-Kamp

Leidinggevende kinderopvang
Telefoon
06-20 21 92 00
E-mail
h.rook@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze locaties eens

© 2023 Media Magneet