Werken met 'onze' kinderen is een feestje! Iets voor jou?

Werken bij ons is een feestje!

Koppel-Swoe, organisatie voor kinderopvang en welzijn in de gemeente Epe, heeft regelmatig vacatures voor de kinderopvang.

Opvoeden, opgroeien, welzijn en verbinden. Dat zijn de woorden waar Koppel-Swoe voor staat. We maken meedoen, van jong tot oud, mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen. Koppel-Swoe is present in de wijken en buurten, werkt samen met vele partners en richt zich op preventie.

Onze kinderopvang

Binnen onze kinderopvang gaan wij uit van het kind. Wij kijken naar kinderen en hun behoeften en spelen hier op in. Onder andere door de inzet van de drie pedagogen (de andere kinderen, de volwassenen en de ruimte en materialen) stimuleren wij kinderen in hun ontwikkeling. We kijken daarbij vooral naar het proces; welke ontwikkeling maakt het kind door, ontdekt het nieuwe dingen, verwondert het zich over bepaalde zaken? Niet het eindresultaat is het belangrijkste, maar het proces naar dit resultaat toe. Onze medewerkers worden hier continue in geschoold en gecoacht.

Actueel overzicht vacatures kinderopvang

# Inval Pedagogisch medewerkers (uren in overleg)

Wij zijn (bijvoorbeeld i.v.m. ziekte- of zwangerschapsverlof van onze medewerkers) eigenlijk bijna altijd wel op zoek naar pedagogisch medewerkers die op invalbasis bij ons willen werken. Liever ‘vaste’ uren? Bij een wederzijdse klik bieden we jou nieuw beschikbare ‘vaste’ uren uiteraard als eerste aan. Invalwerk is een prima manier om wat extra uren te draaien naast je huidige baan of  opleiding en daarmee leer je onze organisatie beter kennen. Veel van onze invalmedewerkers werken inmiddels niet meer op invalbasis, maar zijn een vast onderdeel van ons team geworden.

Dus, heb je affiniteit met kinderen? Ben je in bezit van minimaal SPW-3 of (bezig) met een andere kindgerichte opleiding? En vind je het leuk om te werken in de kinderdagopvang, peuteropvang, BSO en/of VSO op één van onze locaties, neem dan z.s.m. contact op met Melle de Vos via 06-44 198 394 of m.devos@koppelswoe.nl. We vertellen je graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden en zijn benieuwd wat je voor ons kan betekenen. We spreken je graag!

Kinderopvang Koppel-Swoe babyspecialisten.jpg

Interesse in één van onze vacatures?

Laat het ons weten!

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons aan de slag te gaan als (gediplomeerd) pedagogisch medewerker. Graag willen we je een aantal vragen stellen en ontvangen we je cv. Via ons sollicitatieformulier kun je alles invullen en uploaden. Wil je tussentijds stoppen en de al ingevulde gegevens bewaren? Klik dan onderaan op ‘sla op en ga later door’ en lees hoe je je formulier tijdelijk bewaard.

Na het verzenden ontvang je een automatisch een kopie van je ingevulde formulier in je mailbox. Niet ontvangen? Check dan eerst even je spam. Helaas belandt het formulier daar soms. Ook niet in je spam? Neem dan even contact op Melle of Hester. Zie voor gegevens onderaan deze pagina. Kunnen zij checken of je formulier bij hen binnengekomen is. Heb je andere vragen? Die kun je ook aan hen stellen.

 

Sollicitatieformulier kinderopvang

Stap 1 van 6

16%
  • Persoonlijke gegevens

Wil je meer informatie over één van onze vacatures of werken bij onze organisatie?

Neem dan contact op met Hester of Melle

Melle de Vos

Leidinggevende kinderopvang
Telefoon
06-44 19 83 94
E-mail
m.devos@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Hester Rook-Kamp

Leidinggevende kinderopvang
Telefoon
06-20 21 92 00
E-mail
h.rook@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag
© 2021 Media Magneet