We zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers voor de kinderopvang. Kom jij bij ons werken?

Kom jij bij ons werken?

Werken bij ons is een feestje!

Koppel-Swoe, de organisatie voor Kinderopvang en Welzijnswerk in de gemeente Epe, is op zoek naar pedagogisch medewerkers.

Opvoeden, opgroeien, welzijn en verbinden. Dat zijn de woorden waar Koppel-Swoe voor staat. We maken meedoen, van jong tot oud, mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen. Koppel-Swoe is present in de wijken en buurten, werkt samen met vele partners en richt zich op preventie.

Binnen onze kinderopvang en peuterspeelzalen gaan wij uit van het kind. Wij kijken naar kinderen en hun behoeften en spelen hier op in. Onder andere door de inzet van de drie pedagogen (de andere kinderen, de volwassenen en de ruimte en materialen) stimuleren wij kinderen in hun ontwikkeling. We kijken daarbij vooral naar het proces; welke ontwikkeling maakt het kind door, ontdekt het nieuwe dingen, verwondert het zich over bepaalde zaken? Niet het eindresultaat is het belangrijkste, maar het proces naar dit resultaat toe. Onze medewerkers worden hier continue in geschoold en gecoacht.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega´s voor de functies van:

# PEDAGOGISCH MEDEWERKER (M/V) – VSO – 8 uur

# voor onze VSO

Ben jij een vroege vogel? Heb je affiniteit met kinderen? Ben je in bezit van minimaal SPW-3 of (bezig) met een andere kindgerichte opleiding? Heb jij een rijbewijs? Vier keer ‘ja’? Dan is deze baan op je lijf geschreven. Vijf ochtenden per week is er bij onze kinderopvang de mogelijkheid om voorschoolse opvang (VSO) af te nemen. Bij kindercentrum Kierewam is onze centrale VSO. Je start om 7.00/7.30 uur, ontbijt of speelt een spelletje met de kinderen en brengt vervolgens de kinderen (lopend of met onze auto/busje) naar school. Rond 08.45 uur ben je dan klaar en ligt de dag nog voor je open! Deze baan is perfect te combineren met je studie of een andere baan.

Wil je liever wat meer uren werken bij ons? Dat kan ook. We zijn altijd op zoek naar invalkrachten voor onze BSO.

Interesse of meer informatie? Neem dan contact op met Melle de Vos via m.devos@koppelswoe.nl of 06-44 19 83 94 of Hester Rook via h.rook@koppelswoe.nl of 06-20 21 92 00 voor 20 augustus 2020.

 

Wil je meer informatie over deze functie of de sollicitatieprocedure?

neem dan gerust contact met ons op

Melle de Vos

Leidinggevende kinderopvang
Telefoon
06-44 19 83 94
E-mail
m.devos@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Hester Rook-Kamp

Leidinggevende kinderopvang
Telefoon
06-20 21 92 00
E-mail
h.rook@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag
© 2020 Media Magneet