Werken met 'onze' kinderen is een feestje! Iets voor jou?

Wij zoeken talenten voor onze kinderdagopvang, peuteropvang en BSO!

# Pedagogisch medewerkers kinderopvang (van 2 tot 36 uur per week)

Zorg jij ervoor dat ‘onze’ kinderen liefdevol en met aandacht worden opgevangen? Bedenk jij uitdagende activiteiten die de ontwikkeling van kinderen optimaal stimuleren? Houd je ook van zandkastelen bouwen, lekker zingen en dansen met de peuters of knuffelen met een baby? Zoek jij een baan in de kinderopvang tussen 2-36 uur? Dan zoeken wij jou! Voor onze kinderdagopvang (0-4 jaar), peuteropvang (2-4 jaar), VSO en (Vakantie) BSO zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Lees hier meer.

Interesse?

Laat het ons weten!

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons aan de slag te gaan! Hieronder stellen we je in ons sollicitatieformulier een aantal vragen en kun jij je cv uploaden (.jpg of .pdf). Wil je tussentijds stoppen en de al ingevulde gegevens bewaren? Klik dan onderaan op ‘sla op en ga later door’ en lees hoe je je formulier tijdelijk bewaard.

Na het verzenden ontvang je automatisch een kopie van je ingevulde formulier in je mailbox. Niet ontvangen? Check dan eerst even je spam. Helaas belandt het formulier daar soms. Ook niet in je spam? Neem dan even contact op met onze personeelsadministratie via 0578-67 67 67 of  personeelsadministratie@koppelswoe.nl.  Kunnen zij checken of je formulier bij hen binnengekomen is. Vragen over de vacature of organisatie? Die kun stellen aan Melle of Hester, onze leidinggevenden van de kinderopvang. Hun gegevens vind je onderaan deze pagina.  Bel of mail ze gerust.

Sollicitatieformulier kinderopvang

Stap 1 van 6

  • Persoonlijke gegevens

Wil je meer informatie over onze vacatures of werken bij onze organisatie?

Neem dan contact op met Hester of Melle

Melle de Vos

Pedagogisch Coach
Telefoon
06-44 19 83 94
E-mail
m.devos@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Hester Rook-Kamp

Leidinggevende kinderopvang
Telefoon
06-20 21 92 00
E-mail
h.rook@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag
© 2022 Media Magneet