Werken met 'onze' kinderen is een feestje! Iets voor jou?

Werken bij ons is een feestje!

Koppel-Swoe, organisatie voor kinderopvang en welzijn in de gemeente Epe, heeft regelmatig vacatures voor de kinderopvang.

Opvoeden, opgroeien, welzijn en verbinden. Dat zijn de woorden waar Koppel-Swoe voor staat. We maken meedoen, van jong tot oud, mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen. Koppel-Swoe is present in de wijken en buurten, werkt samen met vele partners en richt zich op preventie.

 

Koppel-Swoe biedt kinderopvang in Epe, Emst, Oene en Vaassen voor kinderen van 0-13 jaar. Bekijk hier onze locaties.

Onze kinderopvang

Binnen onze kinderopvang gaan wij uit van het kind. Wij kijken naar kinderen en hun behoeften en spelen hier op in. Onder andere door de inzet van de drie pedagogen (de andere kinderen, de volwassenen en de ruimte en materialen) stimuleren wij kinderen in hun ontwikkeling. We kijken daarbij vooral naar het proces; welke ontwikkeling maakt het kind door, ontdekt het nieuwe dingen, verwondert het zich over bepaalde zaken? Niet het eindresultaat is het belangrijkste, maar het proces naar dit resultaat toe. Onze medewerkers worden hier continue in geschoold en gecoacht.

Actueel overzicht vacatures kinderopvang

# Medewerkers BSO (6-12 uur per week)

I.v.m. uitbreiding van het aantal kinderen zijn wij voor onze BSO locaties, op zoek naar pedagogisch medewerkers (6-12 uur per week), die energie krijgen van het werken met kinderen en in staat zijn om een gezellige huiselijke sfeer te creëren. Wil je liever meer werken? Dat kan. Op dit moment hebben we verschillende vacatures openstaan. Een combinatie van functies is mogelijk. Meer informatie over deze functie vind je hier.

Groepshulp kinderdagopvang (18 uur of 2x 9 uur)

I.v.m. groei binnen onze kinderopvang zijn wij op zoek naar een groepshulp voor onze 2 kinderdagopvanglocaties. Een groepshulp die graag samenwerkt met ons team van pedagogisch medewerkers en hen ondersteunt in zowel huishoudelijke werkzaamheden als in het begeleiden van de kinderen. De groepshulp zal per locatie voor 3 x 3 uur ondersteuning bieden aan de pedagogisch medewerkers van de kinderopvang. Wij zijn dan ook op zoek naar één groepshulp voor 18 uur die op beide locaties werkzaam zal zijn of naar 2 groepshulpen die elk 9 uur op een locatie werkzaam zijn. Voor deze functie heb je geen pedagogische vooropleiding nodig. Meer informatie over de functie vind je hier.

Wil je liever meer werken? Check dan ook de vacature voor medewerkers VSO.

# Medewerkers VSO (2-6 uur per week)

Sommige ouders beginnen ’s ochtends al voor schooltijd met hun baan/studie of werken verder weg en hebben meer reistijd. Voor de kinderen van die ouders/verzorgers bieden we voorschoolse opvang aan.  I.v.m. een toenemend aantal kinderen in onze VSO zijn we op zoek naar medewerkers die geen moeite hebben met vroeg opstaan en in het bezit zijn van een rijbewijs. Bekijk hier de vacature

Wil je liever meer werken? Dat kan. Op dit moment hebben we verschillende vacatures openstaan. Een combinatie van functies is mogelijk. Voor een dienstverband in onze kinderopvang hebben we uiteraard aanvullende eisen. Bekijk ze hier.

# Inval Pedagogisch medewerkers (16-24 uur per week)

Wij zijn eigenlijk bijna altijd wel op zoek naar pedagogisch medewerkers die op invalbasis bij ons willen werken. Liever ‘vaste’ uren? Bij een wederzijdse klik bieden we jou nieuw beschikbare ‘vaste’ uren uiteraard als eerste aan. Invalwerk is een prima manier om wat extra uren te draaien naast je huidige baan of  opleiding en daarmee leer je onze organisatie beter kennen. Veel van onze invalmedewerkers werken inmiddels niet meer op invalbasis, maar zijn een vast onderdeel van ons team geworden.

Dus, heb je affiniteit met kinderen? Ben je in bezit van minimaal SPW-3 of (bezig) met een andere kindgerichte opleiding? En vind je het leuk om te werken in de kinderdagopvang, peuteropvang, BSO en/of VSO op één van onze locaties, neem dan z.s.m. contact op met Melle de Vos via 06-44 198 394 of m.devos@koppelswoe.nl. We vertellen je graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden en zijn benieuwd wat je voor ons kan betekenen. We spreken je graag!

Interesse in één van onze vacatures?

Laat het ons weten!

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons aan de slag te gaan! Hieronder stellen we je in ons sollicitatieformulier een aantal vragen en kun jij je cv uploaden (.jpg of .pdf). Wil je tussentijds stoppen en de al ingevulde gegevens bewaren? Klik dan onderaan op ‘sla op en ga later door’ en lees hoe je je formulier tijdelijk bewaard.

Na het verzenden ontvang je automatisch een kopie van je ingevulde formulier in je mailbox. Niet ontvangen? Check dan eerst even je spam. Helaas belandt het formulier daar soms. Ook niet in je spam? Neem dan even contact op Melle of Hester. Zie voor gegevens onderaan deze pagina. Kunnen zij checken of je formulier bij hen binnengekomen is. Heb je andere vragen? Die kun je ook aan hen stellen.

 

Sollicitatieformulier kinderopvang

Stap 1 van 6

16%
  • Persoonlijke gegevens

Wil je meer informatie over één van onze vacatures of werken bij onze organisatie?

Neem dan contact op met Hester of Melle

Melle de Vos

Leidinggevende kinderopvang
Telefoon
06-44 19 83 94
E-mail
m.devos@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Hester Rook-Kamp

Leidinggevende kinderopvang
Telefoon
06-20 21 92 00
E-mail
h.rook@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag
© 2021 Media Magneet