Werken met 'onze' kinderen is een feestje! Iets voor jou?

Wij zoeken talenten voor onze kinderdagopvang, peuteropvang, VSO en BSO!

Zorg jij ervoor dat ‘onze’ kinderen liefdevol en met aandacht worden opgevangen? Bedenk jij uitdagende activiteiten die de ontwikkeling van kinderen optimaal stimuleren? Houd je ook van zandkastelen bouwen, lekker zingen en dansen met de peuters of knuffelen met een baby? Zoek jij een baan in de kinderopvang tussen 2-36 uur? Dan zoeken wij jou!

# Groepshulpen (8-24 uur)

I.v.m. het toenemend aantal locaties en aantal kinderen binnen onze kinderopvang zijn wij op zoek naar meerdere groepshulpen (8-24 uur per week) voor een aantal van onze BSO’s, peuterspeelzalen en kinderdagopvang locaties. Als groepshulp werk je samen met ons team van pedagogisch medewerkers en ondersteunt hen in zowel huishoudelijke werkzaamheden als in het begeleiden van de kinderen. Het aantal uur dat je werkt en op welke locatie je aan de slag gaat, gaat in overleg. Meer weten over deze vacature? Klik hier.

# Pedagogisch medewerkers (2-24 uur per week)

Krijg jij energie van het werken met kinderen? Ben jij in staat zijn om een gezellige huiselijke sfeer te creëren? Heb jij affiniteit met kinderen tussen de 0-12 jaar? Voor onze kinderdagopvang (0-4 jaar), peuteropvang (2-4 jaar), VSO en (Vakantie) BSO zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

In overleg met ons, bepaal jij zelf het aantal uren dat je werkt. Dat kan van 2 tot 24 uur per week zijn. We bieden doorgroeimogelijkheid naar een vast contract én een vaste plek! Een baan in de kinderopvang is goed te combineren met studie, gezin of (ander) werk.

# VSO medewerkers (2-6 uur per week)

Sommige ouders beginnen ’s ochtends al voor schooltijd met hun baan/studie of werken verder weg en hebben meer reistijd. Voor de kinderen van die ouders/verzorgers bieden we voorschoolse opvang aan.  I.v.m. een toenemend aantal kinderen in onze VSO zijn we op zoek naar medewerkers (2-6 uur per week) die geen moeite hebben met vroeg opstaan en in het bezit zijn van een rijbewijs. Meer weten? Lees hier de vacature.

 

Onze kinderopvang

Wij zijn onderdeel van Koppel-Swoe, een organisatie in de gemeente Epe die staat voor opgroeien, welzijn en verbinden. We maken meedoen mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen. Binnen onze kinderopvang gaan wij uit van het kind. Wij kijken naar kinderen en hun behoeften en spelen hier op in. Onder andere door de inzet van de drie pedagogen (de andere kinderen, de volwassenen en de ruimte en materialen) stimuleren wij kinderen in hun ontwikkeling. We kijken daarbij vooral naar het proces. Welke ontwikkeling maakt het kind door, ontdekt het nieuwe dingen, verwondert het zich? Niet het eindresultaat is het belangrijkste, maar het proces naar dit resultaat toe. Onze medewerkers worden hier continue in geschoold en gecoacht.

Pedagogisch medewerkers

Onze pedagogisch medewerkers zijn heel belangrijk. Zij vangen de kinderen met liefde en aandacht op en zorgen dat elke dag weer een topdag voor de kinderen is! We zorgen dan ook goed voor hen. Regelmatig staat er een scholing of cursus op het programma. We hebben een pedagogisch coach die medewerkers ondersteuning biedt waar nodig en we denken mee met hen als ze bijvoorbeeld een dag vrij willen.

Ouders kiezen voor Koppel-Swoe vanwege onze liefde voor het kind, vanwege onze kindgerichte benadering en vanwege onze flexibiliteit. Al met al zorgt dit voor tevreden kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers en daar zijn wij trots op!

Interesse?

Laat het ons weten!

Wil jij hier bij horen en samen met ons trots zijn op alles wat we doen? Vul hieronder het sollicitatieformulier in en upload je CV of stuur je CV en een korte motivatie  t.a.v.  Hester Rook naar personeelsadministratie@koppelswoe.nl. Wil je eerst nog wat vragen? Dat kan ook! Stuur gerust een mailtje of bel naar 0578-67 67 67 en vraag naar één van onze leidinggevenden van de kinderopvang: Annemarie Jonker, Stephanie Veenhuijsen of Hester Rook.

Hieronder stellen we je in ons sollicitatieformulier een aantal vragen en kun jij je cv uploaden (.jpg of .pdf). Wil je tussentijds stoppen en de al ingevulde gegevens bewaren? Klik dan onderaan op ‘sla op en ga later door’ en lees hoe je je formulier tijdelijk bewaard.

Na het verzenden ontvang je automatisch een kopie van je ingevulde formulier in je mailbox. Niet ontvangen? Check dan eerst even je spam. Helaas belandt het formulier daar soms. Ook niet in je spam? Neem dan even contact op met onze personeelsadministratie via 0578-67 67 67 of  personeelsadministratie@koppelswoe.nl.  Kunnen zij checken of je formulier bij hen binnengekomen is.

Sollicitatieformulier kinderopvang

Stap 1 van 6

  • Persoonlijke gegevens

Wil je meer informatie over onze vacatures of werken bij onze organisatie?

Neem dan contact op met Hester, Annemarie of Stephanie!

Hester Rook-Kamp

Leidinggevende kinderopvang
Telefoon
06-20 21 92 00
E-mail
h.rook@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Annemarie Jonker-van der Velde

Leidinggevende kinderopvang
Telefoon
06 10201553
E-mail
a.jonker@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Stephanie Veenhuijsen

Leidinggevende kinderopvang
Telefoon
06 40142403
E-mail
s.veenhuijsen@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag
© 2024 Media Magneet