We zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers voor de kinderopvang. Kom jij bij ons werken?

Kom jij bij ons werken?

Werken bij ons is een feestje!

Koppel-Swoe, de organisatie voor Kinderopvang en Welzijnswerk in de gemeente Epe, is op zoek naar pedagogisch medewerkers.

Opvoeden, opgroeien, welzijn en verbinden. Dat zijn de woorden waar Koppel-Swoe voor staat. We maken meedoen, van jong tot oud, mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen. Koppel-Swoe is present in de wijken en buurten, werkt samen met vele partners en richt zich op preventie.

Binnen onze kinderopvang gaan wij uit van het kind. Wij kijken naar kinderen en hun behoeften en spelen hier op in. Onder andere door de inzet van de drie pedagogen (de andere kinderen, de volwassenen en de ruimte en materialen) stimuleren wij kinderen in hun ontwikkeling. We kijken daarbij vooral naar het proces; welke ontwikkeling maakt het kind door, ontdekt het nieuwe dingen, verwondert het zich over bepaalde zaken? Niet het eindresultaat is het belangrijkste, maar het proces naar dit resultaat toe. Onze medewerkers worden hier continue in geschoold en gecoacht.

Vanwege groei van onze locaties zijn wij op zoek naar nieuwe collega´s voor de functie van:

# INVAL PEDAGOGISCH MEDEWERKERS (M/V) – (in overleg)

I.v.m. groei op onze locaties zijn we per direct op zoek naar pedagogisch medewerkers die op invalbasis bij ons willen werken. Heb je affiniteit met kinderen? Ben je in bezit van minimaal SPW-3 of (bezig) met een andere kindgerichte opleiding? En vind je het leuk om te werken in de kinderdagopvang, peuteropvang, BSO en/of VSO op één van onze locaties, neem dan z.s.m. contact op met Melle de Vos via 06-44 198 394 of m.devos@koppelswoe.nl. We vertellen je graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden. We spreken je graag!

 

# PEDAGOGISCH MEDEWERKER (M/V) – VSO (7 uur)

Ben jij een vroege vogel? Heb je affiniteit met kinderen? Ben je in bezit van minimaal SPW-3 of (bezig) met een andere kindgerichte opleiding? Heb jij een rijbewijs? Vier keer ‘ja’? Dan is deze baan op je lijf geschreven. Vijf ochtenden per week is er bij onze kinderopvang de mogelijkheid om voorschoolse opvang (VSO) af te nemen. Bij kindercentrum Kierewam is onze centrale VSO. Je start om 7.00/7.30 uur, ontbijt of speelt een spelletje met de kinderen en brengt vervolgens de kinderen (lopend of met onze auto/busje) naar school. Rond 08.45 uur ben je dan klaar en ligt de dag nog voor je open! Deze baan is perfect te combineren met je studie, een andere baan of onze vacature voor de BSO.

Wil je nog liever wat meer uren werken bij ons? Dat kan ook. We zijn altijd op zoek naar invalkrachten voor onze BSO.

# PEDAGOGISCH MEDEWERKER (M/V) – BSO (9 uur)

Houd je wel van een potje voetbal met een aantal kinderen op ons plein? Vind je knutselen of een rollenspel spelen ook leuk? En schakel je net zo makkelijk weer om naar een potje op de Wii? Kom dan werken op onze BSO. Na schooltijd, op studiedagen van school of tijdens schoolvakanties bieden wij op verschillende plekken in Epe BSO of Vakantie BSO aan. BSO is voor onze kinderen vrije tijd. Ze krijgen bij ons alle ruimte om zowel binnen als buiten te spelen, ontdekken, leren en genieten.

Op dit moment kunnen we je 9 uur aanbieden. Als je liever wat meer wilt werken, dan is deze vacature prima te combineren met onze vacature voor de VSO. Of je kunt extra als invalkracht bij ons aan de slag.

Wil je meer weten over deze functies? Of wil je direct solliciteren? Neem dan z.s.m. contact op met Melle de Vos via m.devos@koppelswoe.nl of 06-44 19 83 94 of Hester Rook via h.rook@koppelswoe.nl of 06-20 21 92 00.

 

Wil je meer informatie over deze functie of de sollicitatieprocedure?

neem dan gerust contact met ons op

Melle de Vos

Leidinggevende kinderopvang
Telefoon
06-44 19 83 94
E-mail
m.devos@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Hester Rook-Kamp

Leidinggevende kinderopvang
Telefoon
06-20 21 92 00
E-mail
h.rook@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag
© 2020 Media Magneet