We zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers voor de kinderopvang. Kom jij bij ons werken?

Kom jij bij ons werken?

Werken bij ons is een feestje!

Koppel-Swoe, de organisatie voor Kinderopvang en Welzijnswerk in de gemeente Epe, is op zoek naar pedagogisch medewerkers.

Opvoeden, opgroeien, welzijn en verbinden. Dat zijn de woorden waar Koppel-Swoe voor staat. We maken meedoen, van jong tot oud, mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen. Koppel-Swoe is present in de wijken en buurten, werkt samen met vele partners en richt zich op preventie.

Binnen onze kinderopvang en peuterspeelzalen gaan wij uit van het kind. Wij kijken naar kinderen en hun behoeften en spelen hier op in. Onder andere door de inzet van de drie pedagogen (de andere kinderen, de volwassenen en de ruimte en materialen) stimuleren wij kinderen in hun ontwikkeling. We kijken daarbij vooral naar het proces; welke ontwikkeling maakt het kind door, ontdekt het nieuwe dingen, verwondert het zich over bepaalde zaken? Niet het eindresultaat is het belangrijkste, maar het proces naar dit resultaat toe. Onze medewerkers worden hier continue in geschoold en gecoacht.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega´s voor de functies van:

# PEDAGOGISCH MEDEWERKERS (M/V) – 16-24 uur i.v.m. vervanging (ca. 6 maanden)

# voor onze BSO’s

Ben jij niet vies van een zandtaartje? Draai jij je hand niet om voor een potje voetbal? Bedenk jij de leukste proefjes in ons LAB. Of de gekste knutsels in ons atelier? Heb jij oog voor ieder kind en is organiseren je op het lijf geschreven? Dan zoeken wij jou!

Voor onze BSO’s zoeken wij een pedagogisch medewerker (m/v). Ben je in bezit van minimaal SPW-3 of een andere kindgerichte opleiding die kwalificeert voor het werken in een BSO én heb je je rijbewijs? Bekijk hier de vacature.

# voor onze kinderdagopvang

Hou jij van zandkastelen bouwen? Met de kinderen het konijn of de kip verzorgen? Lekker zingen en dansen met de peuters? Knuffelen met een baby op schoot? Bedenk jij uitdagende activiteiten die de ontwikkeling van kinderen optimaal stimuleren? Dan zoeken wij jou!

Voor onze 3 kinderdagverblijfgroepen zoeken wij pedagogisch medewerkers. Ben je in bezit van minimaal SPW-3 en heb je een 3F en een VVE certificaat? Bekijk hier de vacature.

 

 

Wil je meer informatie over deze functie of de sollicitatieprocedure?

neem dan gerust contact met ons op

Melle de Vos

Leidinggevende kinderopvang
Telefoon
06-44 19 83 94
E-mail
m.devos@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Hester Rook-Kamp

Leidinggevende kinderopvang
Telefoon
06-20 21 92 00
E-mail
h.rook@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag
© 2020 Media Magneet