Werken met 'onze' kinderen is een feestje! Iets voor jou?

Werken bij ons is een feestje!

Koppel-Swoe, organisatie voor Kinderopvang en Welzijnswerk in de gemeente Epe, is op zoek naar pedagogisch medewerkers. Bekijk hier onze vacatures kinderopvang.

Opvoeden, opgroeien, welzijn en verbinden. Dat zijn de woorden waar Koppel-Swoe voor staat. We maken meedoen, van jong tot oud, mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen. Koppel-Swoe is present in de wijken en buurten, werkt samen met vele partners en richt zich op preventie.

Onze kinderopvang

Binnen onze kinderopvang gaan wij uit van het kind. Wij kijken naar kinderen en hun behoeften en spelen hier op in. Onder andere door de inzet van de drie pedagogen (de andere kinderen, de volwassenen en de ruimte en materialen) stimuleren wij kinderen in hun ontwikkeling. We kijken daarbij vooral naar het proces; welke ontwikkeling maakt het kind door, ontdekt het nieuwe dingen, verwondert het zich over bepaalde zaken? Niet het eindresultaat is het belangrijkste, maar het proces naar dit resultaat toe. Onze medewerkers worden hier continue in geschoold en gecoacht.

Vacatures kinderopvang

Kinderopvang Koppel-Swoe babyspecialisten.jpg

# Pedagogisch medewerker kinderdagopvang (24 uur, meer of minder uren in overleg) 

In Epe hebben we op twee locaties kinderdagopvang.  Hier geven we kinderen van 0 tot 4 jaar een veilige en vertrouwde opvangomgeving met volop mogelijkheden om te spelen en te ontwikkelen. I.v.m. de groei van onze locaties zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Je zult voornamelijk werken in onze kinderdagopvang, maar we vragen om een flexibele houding ten opzichte van het werken op één van onze peuteropvang– of BSO locaties. Op dit moment hebben we 24 uur beschikbaar. Wil je liever meer of juist minder werken? In overleg is veel met ons mogelijk. 

Houd jij van zandtaartjes bakken? Knutselen? Bewegen? Grapjes maken? Knuffelen? En ben je in het bezit van minimaal SPW-3 of een andere kindgerichte opleiding? Heb je ook nog een VVE-certificaat, een 3F certificaat, Babyscholing en/of een Kinder-EHBO certificaat? Dan ben jij dus écht de collega die wij zoeken!

Reageer je snel? Neem contact op met Melle de Vos via 06-44 198 394 of m.devos@koppelswoe.nl

# Inval Pedagogisch medewerkers (uren in overleg)

Wij zijn (bijvoorbeeld i.v.m. ziekte- of zwangerschapsverlof van onze medewerkers) eigenlijk bijna altijd wel op zoek naar pedagogisch medewerkers die op invalbasis bij ons willen werken. Liever ‘vaste’ uren? Bij een wederzijdse klik bieden we jou nieuw beschikbare ‘vaste’ uren uiteraard als eerste aan. Invalwerk is een prima manier om wat extra uren te draaien naast je huidige baan of  opleiding en daarmee leer je onze organisatie beter kennen. Veel van onze invalmedewerkers werken inmiddels niet meer op invalbasis, maar zijn een vast onderdeel van ons team geworden.

Dus, heb je affiniteit met kinderen? Ben je in bezit van minimaal SPW-3 of (bezig) met een andere kindgerichte opleiding? En vind je het leuk om te werken in de kinderdagopvang, peuteropvang, BSO en/of VSO op één van onze locaties, neem dan z.s.m. contact op met Melle de Vos via 06-44 198 394 of m.devos@koppelswoe.nl. We vertellen je graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden en zijn benieuwd wat je voor ons kan betekenen. We spreken je graag!

Wil je meer informatie over deze functies of de sollicitatieprocedure?

neem dan contact op met Hester of Melle

Melle de Vos

Leidinggevende kinderopvang
Telefoon
06-44 19 83 94
E-mail
m.devos@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

Hester Rook-Kamp

Leidinggevende kinderopvang
Telefoon
06-20 21 92 00
E-mail
h.rook@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag
© 2021 Media Magneet