Open week bij BSO Oene

Open week bij BSO Oene

24 juni 2020

In de week van 6 juli gaan de deuren van BSO Oene voor je open. Kom je ook een kijkje nemen?

Sinds november 2019 heeft Koppel-Swoe, naast een peuteropvang (Kabouter Spillebeen), ook een buitenschoolse opvang (BSO) in het Kulturhus in Oene. Kinderen van de basisscholen de Bongerd en de School met de Bijbel maken hier gebruik van.

Onze BSO heeft een eigen ruimte in het Kulturhus. De ruimte heeft een gezellige, huiselijke sfeer. En dat is ook wat BSO Oene kenmerkt, kleinschalige opvang na schooltijd waar kinderen van jong tot oud zich kunnen vermaken. Zo kan er aan de grote tafel een spelletje gedaan worden of geknutseld worden. Maar ook chillen in de chillhoek of gamen op de spelcomputer is een mogelijkheid. Voor de bouwers is er lego, kapla, auto’s en een grote treinbaan en in de gezellige huishoek kan er lekker gekookt worden.

De buitenruimte is groot, het schoolplein van basisschool de Bongerd mag namelijk ook door de BSO-kinderen gebruikt worden. Het naastgelegen veld leent zich prima voor een potje voetbal.

Mogelijkheden en openingstijden

 BSO Oene is op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag vanaf 14.30 uur tot 18.00 uur geopend. De opvang op woensdag- en vrijdagmiddag vindt plaats op BSO Kierewam in Epe en ook de Vakantie Opvang is op BSO Kierewam.

Alle opvang binnen Koppel-Swoe kun je afnemen op vaste dagen of je kiest voor flexibel, dus alleen op die momenten wanneer jij als ouder opvang voor je kind nodig hebt.

Open week

 Op 6, 7 en 9 juli van 14.30 uur tot 17.00 uur stelt BSO Oene de deuren open voor iedereen die eens wil kijken hoe onze BSO er uitziet. Er zijn leuke activiteiten voor de kinderen, georganiseerd door pedagogisch medewerker Sanne en er is iemand aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Uiteraard op gepaste afstand van elkaar i.v.m. de Corona maatregelen.

Opgeven of meer informatie

Bij vragen over deze BSO of voor het aanmelden van kinderen kan er contact opgenomen worden met onze afdeling Planning, planning@koppelswoe.nl.

Meer informatie is te vinden op onze website www.kinderopvangepe.nl/bso-oene.

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet