Wij bouwen een huis bij kindercentrum Kierewam

Wij bouwen een huis bij kindercentrum Kierewam

22 mei 2023

Als je de groepen bij Kindercentrum Kierewam oploopt, is het snel duidelijk met welk thema we werken: “wij bouwen een huis”. Als start mocht iedereen een foto meenemen van zijn eigen huis. En wat is iedereen trots dat deze op de groep hangen. Samen kijken en praten we er veel over.

Iedere week gaan we iets bouwen of stapelen en hiermee stimuleren we zowel de grove als de fijne motoriek. Want er zijn hele kleine blokjes, kapla, duplo maar ook hele grote blokken waar we vooral buiten mee hebben gebouwd.

Ook hebben we bij dit thema weer veel ongevormde materialen gebruikt waar volop mee gespeeld, gebouwd en ontdekt kan worden. Ook stond er een paar keer een wandeling door de buurt op het programma. Samen kijken naar de verschillende huizen. Zo kwamen we een flat tegen met een lift en daar zijn we natuurlijk even in geweest, werd er een huis verbouwd en stond er een huis te koop!

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet