Water- en Modderpret bij Kindercentrum Kierewam

Water- en Modderpret bij Kindercentrum Kierewam

2 juli 2021

Met dit mooie weer zijn de kinderen van Kindercentrum Kierewam veel buiten te vinden met de kinderen op het speelplein en niets is dan leuker om ook met water te spelen.  

Toen we de waterbanen voor het eerst buiten zetten en vulden met water, kwamen de kinderen er gelijk in een kring om heen zitten. Lekker spelen en je vermaken met water buiten. Daarnaast is het ook heerlijk verkoelend om tijdens het warme zomerweer te spelen met water.

Iedereen is bezig met zijn eigen spel. Het ene kind is heel geconcentreerd bezig met de bootjes door het water te laten varen en een ander kindje kijkt liever eerst even op een afstandje toe waar de andere kinderen allemaal mee bezig zijn.

Ook hebben we deze week de ‘modderweek’ bij de Kidz en Kwick groep. Lekker kliederen en spelen met water en zand, want we hebben samen geleerd dat dit modder wordt. Ook konden de kinderen verven met modder, dit is grappig.

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet