Thema beroepen bij Kindercentrum Kierewam

Thema beroepen bij Kindercentrum Kierewam

20 juni 2022

Bij kindercentrum Kierewam hebben wij het bij de Kidz en Kwick groep gehad over het thema beroepen. De eerste twee weken ging het over de boer. En wat een geluk… Er kwam een boer met zijn trekker op visite. Als je naast de trekker staat, is de trekker tocht best groot maar de kinderen waren toch zo stoer om er wel in te zitten. 

Daarna hebben wij het gehad over de kraamverzorgster. De kinderen mochten de pop een fles geven, een schone luier geven en de pop mocht in bad. De kraamverzorgster kwam ook nog langs en samen hebben wij de pop gewogen en daar hoort natuurlijk ook beschuit met muisjes bij.

De laatste twee weken ging het over de brandweer. Wij hebben een boekje over de brandweer gelezen en de kinderen mochten als echte brandweermannen met de tuinslang spuiten. Wat is er leuker dan met water kliederen. Ook mochten wij met een aantal peuters een kijkje komen nemen bij de brandweerkazerne van Epe. Wij hebben in de brandweerauto gezeten, wij mochten de brandweermannen helpen met blussen en omdat de kinderen zo goed hun best hadden gedaan, kregen zij een mooie medaille.

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet