Start BSO Oene na zomervakantie

Start BSO Oene na zomervakantie

23 september 2020

Na de zomervakantie zijn wij weer fijn gestart bij BSO Oene. De kinderen hebben in de eerste weken samen een verjaardagskalender geknutseld. Iedereen maakt een eigen ballon van papier en deze wordt mooi versierd met stiften, stempelpennen, washi-tape en potloden. Van alle kinderen is er een foto gemaakt voor op de ballon. De verjaardagskalender hangt bij ons in het lokaal, zodat we kunnen zien wie wanneer jarig is.

Elke week bieden wij op de BSO een extra activiteit aan, zoals bijvoorbeeld deze week het zout kleuren. De kinderen kleuren het zout met verschillende kleuren stoepkrijt. Als het zout een mooie kleur heeft gekregen, gieten de kinderen het zout in een potje. Zo krijg je allemaal verschillende laagjes gekleurd zout op elkaar en wat ziet dat er mooi uit!

Naast de wekelijkse activiteiten, is er natuurlijk altijd volop tijd en ruimte om ‘vrij’ te spelen. De kinderen kunnen zelf kiezen wat ze willen doen. We zijn veel buiten te vinden, op het schoolplein van basisschool De Bongerd. Hier kunnen de kinderen spelen met de verschillende toestellen en buitenmaterialen. Binnen is er de afgelopen weken leuk gespeeld met de treinbaan, de Kapla en de lego. Zo hebben de kinderen door het hele lokaal samen een treinbaan gemaakt.

Ben je benieuwd wat wij allemaal nog meer doen bij BSO Oene, loop dan gerust eens binnen.

Dit vind je misschien ook interessant!

Een inkijkje bij BSO-Kleurrijk

6 juni 2024
Bij BSO Kleurrijk zorgen wij elke dag voor voldoende speelplezier voor de kinderen. Zo bieden wij sport, spel en knutselactiviteiten aan. Dankzij de rijke fantasie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet