Sinterklaasfeest bij BSO Kanjers

Sinterklaasfeest bij BSO Kanjers

7 december 2020

Samen met de kinderen van bso Kanjers werd de groep versierd met sinterklaasslingers, ballonnen en raamstickers. De pietenpakjes en sinterklaaskleren werden weer aangetrokken en er werd gedanst op sinterklaasliedjes.

Er werd een pietenbingo georganiseerd en in plaats van fiches gebruikten wij pepernoten! Bij volle kaart riepen de kinderen BINGO en mochten ze de pepernoten lekker opeten. Ook pepernotenganzenbord was een succes.

Dit jaar waren er bij BSO Kanjers een hoop bakpieten en werden er veel pepernoten gebakken. Eerst het deeg maken en daarna mochten alle pieten pepernoten maken. En ‘s middags werden de pepernoten lekker opgegeten.

En dan een grote verrassing! Er stonden twee pieten voor de deur! De kinderen door het dolle heen en er werd volop gedanst en gezongen met de pieten, er werd buiten gevoetbald en uiteraard werden er cadeautjes uitgedeeld door de pieten. Wat een gezellige middag.

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet