Natuurlijke materialen op de kwick en kidz groep!

Natuurlijke materialen op de kwick en kidz groep!

Sinds kort hebben we houten blokken, schijven en boomstammetjes in verschillende maten op beide groepen, deze heten Branch Blocks. Hiermee kunnen de kinderen van Kidz en Kwick nog meer met natuurlijke materialen spelen en ontdekken.  Kinderen leren balans zoeken door de verschillende materialen op te stapelen.

Op de foto’s is te zien hoe goed er wordt gestapeld en hele mooie andere creaties worden gemaakt. De stammetjes kunnen ook achter elkaar gelegd worden en dan komen de begrippen groot en klein mooi aan de orde. Ook gebruiken ze de dieren en ijsstokjes als aanvulling, erg leuk om te zien!

Er wordt vooral veel plezier aan beleefd en het is goed voor de motoriek, en natuurlijk is er heel veel ruimte voor de eigen fantasie en vooral zijn er veel blije gezichten te zien!

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspelen bij BSO Kanjers

24 februari 2021
Weer of geen weer, er wordt buiten gespeeld bij BSO Kanjers. Kinderen vinden het heerlijk om na een schooldag buiten te spelen. Zij kunnen hier...
Meer lezen?

Buurtkabouters weer open!

22 februari 2021
Wat zijn we blij dat we alle peuters weer mogen verwelkomen op peuterspeelzaal de Buurtkabouters  na een periode van lockdown. Om dit te vieren hebben...
Meer lezen?
© 2021 Media Magneet