Natuurlijke materialen op de kwick en kidz groep!

Natuurlijke materialen op de kwick en kidz groep!

Sinds kort hebben we houten blokken, schijven en boomstammetjes in verschillende maten op beide groepen, deze heten Branch Blocks. Hiermee kunnen de kinderen van Kidz en Kwick nog meer met natuurlijke materialen spelen en ontdekken.  Kinderen leren balans zoeken door de verschillende materialen op te stapelen.

Op de foto’s is te zien hoe goed er wordt gestapeld en hele mooie andere creaties worden gemaakt. De stammetjes kunnen ook achter elkaar gelegd worden en dan komen de begrippen groot en klein mooi aan de orde. Ook gebruiken ze de dieren en ijsstokjes als aanvulling, erg leuk om te zien!

Er wordt vooral veel plezier aan beleefd en het is goed voor de motoriek, en natuurlijk is er heel veel ruimte voor de eigen fantasie en vooral zijn er veel blije gezichten te zien!

Dit vind je misschien ook interessant!

Proeverij bij de Bikkels

8 juni 2023
Op peuteropvang Bikkels zijn we altijd bezig om elk kind zoveel mogelijk te helpen bij zijn of haar ontwikkeling. De taalontwikkeling, emotionele ontwikkeling en de motorische...
Meer lezen?

Dansen bij de Banjers

2 juni 2023
De kinderen van de Banjers houden van dansen, hierdoor ontstaat er met regelmaat een spontane disco. Eén van de kinderen begint een liedje te zingen...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet