Hoera, we hebben 2 nieuwe konijntjes bij kindercentrum Kierewam!

Hoera, we hebben 2 nieuwe konijntjes bij kindercentrum Kierewam!

Op het gezamenlijke buitenplein ‘De Tovertuin’ dat zich tussen Kidz- en Kwickgroep bevindt, is een prachtig nieuw konijnenhok gebouwd door onze klusjesman. 

De kinderen gingen tijdens de bouw regelmatig even kijken, want ze waren wel nieuwsgierig wat er allemaal gebeurde in de buitenren van ons konijn Mous. 

Toen het helemaal klaar was, mocht Mous op onderzoek uit en wat waren de kinderen enthousiast om het konijn door het nieuwe hok te zien huppelen! 

Maar…Mous was ook wel een beetje alleen, zelfs als de kinderen regelmatig bij hem gingen kijken.

 En wat waren we een bofkonten toen ons twee ongelofelijk lieve konijntjes werden aangeboden: Choco en Fluffy. Die we natuurlijk met open armen hebben ontvangen. 

De kinderen zijn erg zorgzaam en lief voor de drie konijntjes. Ze mogen ons helpen met voeren, vers water geven en knuffelen. En neem maar van ons aan dat ze dat al heel goed kunnen! 

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspelen bij BSO Kanjers

24 februari 2021
Weer of geen weer, er wordt buiten gespeeld bij BSO Kanjers. Kinderen vinden het heerlijk om na een schooldag buiten te spelen. Zij kunnen hier...
Meer lezen?

Buurtkabouters weer open!

22 februari 2021
Wat zijn we blij dat we alle peuters weer mogen verwelkomen op peuterspeelzaal de Buurtkabouters  na een periode van lockdown. Om dit te vieren hebben...
Meer lezen?
© 2021 Media Magneet