Creatieve kinderen bij BSO Oene

Creatieve kinderen bij BSO Oene

Bij BSO Oene hebben de kinderen deze keer gebouwd met rietjes. Door de verschillende rietjes aan elkaar te plakken krijg je allemaal verschillende ontwerpen. Wat zijn de kinderen creatief! De één maakt van de rietjes een toren en de ander bedenkt een eigen creatie, zoals bijvoorbeeld een letter uit je naam, een huis of een fluit.

Na het bouwen hebben de kinderen binnen en buiten verder gespeeld. Zo worden er samen spelletjes gespeeld, geknutseld, rustig een boekje gelezen, gekookt in het speelkeukentje of een treinbaan gebouwd.

Naast de wekelijkse activiteiten kunnen de kinderen ook een draai geven aan het activiteitenwiel met 24 verschillende activiteiten. Weet je even niet meer wat je kunt doen, dan kan er aan het rad gedraaid worden. Zo werd er nu de activiteit ‘buiten spelletjes doen’ gedraaid. En zo hebben wij buiten verstoppertje gespeeld, touwtje gesprongen en gebasketbald.

 

Dit vind je misschien ook interessant!

BSO Oene naar de bieb

De kinderen van BSO Oene brengen met regelmatig een bezoek aan de bibliotheek die gevestigd is in het Kulturhus Oene. Superfijn en erg gemakkelijk om...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet