Nieuwe BSO in Kulturhus Oene geopend!

Nieuwe BSO in Kulturhus Oene geopend!

8 november 2019

Afgelopen maandag 4 november is onze nieuwste BSO Oene in het Kulturhus Oene feestelijk geopend. We bieden daar ook kleinschalige peuteropvang aan (Kabouter Spillebeen).

De BSO heeft een eigen ruimte in het Kulturhus. De afgelopen maanden is hard gewerkt om de ruimte een gezellige, huiselijke sfeer te geven. Er is geschilderd, een nieuwe keuken geplaatst en natuurlijk is de ruimte voorzien van nieuwe meubels.

Afgelopen maandag 4 november is onze nieuwste BSO in het Kulturhus Oene feestelijk geopend. We bieden met Kabouter Spillebeen ook peuteropvang aan.

De sfeervolle ruimte kenmerkt zich door de grote tafel, waar gezellig een spelletje aan gedaan kan worden of aan geknutseld kan worden. Daarnaast is er een lekkere chillhoek met boekjes en spelletjes, een Wii spelcomputer, een knusse huishoek en een prachtige bouwtafel met lego, kapla, auto’s en een treinbaan.

De buitenruimte is groot, het schoolplein van basisschool de Bongerd mag namelijk ook door de BSO-kinderen gebruikt worden. Het naastgelegen veld leent zich prima voor een potje voetbal.

Feestelijke opening in Kulturhus Oene

Het was een gezellige drukte tijdens de opening. Veel ouders en kinderen kwamen een kijkje nemen. Maar ook juffen, familie, mensen van het Kulturhus en van de gemeente…er was veel belangstelling en iedereen was erg positief over de nieuwe BSO!

Openingstijden

 De BSO in Oene is op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag vanaf 14.30 uur tot 18.00 uur geopend. De opvang op woensdag- en vrijdagmiddag vindt plaats op de BSO in Epe (Kierewam). Koppel-Swoe zorgt (gratis) voor het vervoer naar deze BSO. Ook de Vakantie Opvang is op BSO Kierewam.

BSO Oene vangt kinderen van Basisschool de Bongerd en van de School met de Bijbel op. Er zijn nog plekken vrij, dus van harte welkom om een keer te komen kijken!

De pedagogisch medewerker op deze BSO is Sanne Brummel, zelf afkomstig uit Oene.

Opgeven of meer informatie

Bij vragen over deze BSO of voor het aanmelden van kinderen kan er contact opgenomen worden met onze afdeling Planning, planning@koppelswoe.nl. Meer informatie is te vinden op onze website www.kinderopvangepe.nl.

Afgelopen maandag 4 november is onze nieuwste BSO in het Kulturhus Oene feestelijk geopend. We bieden met Kabouter Spillebeen ook peuteropvang aan.

Dit vind je misschien ook interessant!

Een inkijkje bij BSO-Kleurrijk

6 juni 2024
Bij BSO Kleurrijk zorgen wij elke dag voor voldoende speelplezier voor de kinderen. Zo bieden wij sport, spel en knutselactiviteiten aan. Dankzij de rijke fantasie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet