BSO Kanjers reist de wereld rond

BSO Kanjers reist de wereld rond

12 september 2022

De zomervakantie is voorbij gevlogen.. Afgelopen 6 weken zijn de kinderen van BSO Kanjers door 6 verschillende landen gereisd. De reis ging door Nederland, Mexico, Griekenland, Hawaï, Frankrijk en Japan.

Tijdens ons verblijf in Japan hebben wij diverse spelletjes gedaan met eetstokjes en hebben wij sushi gemaakt! Na een week te hebben verbleven in Japan ging de reis door naar Frankrijk, daar hebben wij gepicknickt met Franse lekkernijen en hebben wij de Eifeltoren nagebouwd.

Na Frankrijk zijn wij naar het zonnige Hawaï gevlogen. Daar hebben wij mooie enkelbandjes gemaakt. Het weer was toch iets te warm in Hawaï en daarom hebben wij ervoor gekozen om door te vliegen naar Mexico.

In Mexico hebben wij heerlijke nacho’s en taco’s gegeten en hebben wij onze eigen sambabal gemaakt! Wij laten Mexico achter ons en vliegen langzaam terug naar Nederland, maar niet voordat wij langs Griekenland zijn geweest. In Griekenland hebben wij een dans geleerd en hebben een medaille gemaakt en ook de olympische spelen zijn nagespeeld. Na een sportieve week vliegen wij terug naar Nederland. Want wij willen niet te laat zijn voor school. Er werden diverse dingen geproefd tijdens een proeverij, er werden Delfts blauwe bordjes geschilderd en sloten wij de week af met een disco met Nederlandse hits!

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet