Babyspecialisten bij kindercentrum Kierewam en Kanjers

Babyspecialisten bij kindercentrum Kierewam en Kanjers

26 mei 2020

Ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier, passend bij de opgroeifase waarin het zich bevindt. De kinderopvang van Koppel-Swoe hanteert dit principe al jaren. “Met zestien babyspecialisten in kindercentra Kanjers en Kierewam kunnen we de allerkleinsten in de kinderdagopvang nog meer bieden”, aldus Hester Rook, leidinggevende voor de afdeling Kinderopvang bij Koppel-Swoe.

Alle pedagogisch medewerkers van de kinderdagopvang van Koppel-Swoe hebben namelijk de specifieke scholing voor de baby-opvang afgerond, vervolgt ze. “Daarmee is er bij onze kinderopvang nog meer aandacht voor het wennen van en rust rondom de baby’s, ontwikkeling van het babybrein, hechting en de omgeving van het kind op de opvang en thuis.” Het vele knuffelen met de baby’s blijft natuurlijk onveranderd.

 Speciale babyhoeken bij kinderopvang Koppel-Swoe

Met de geleerde kennis en vaardigheden zorgen de pedagogisch medewerkers nog beter voor de allerkleinsten. “Op de locaties van kinderdagopvang Kierewam en Kanjers zijn prachtige, nieuwe babyhoeken ingericht. Die bevatten specifiek ontwikkelingsmateriaal, dat door ouders en kinderen enthousiast is ontvangen. We ervaren dat de 0-jarigen ook onderling meer interactie hebben, nu ze samen spelen in de babyhoeken. Dat is geweldig.”

Bij onze kinderopvang is er met onze 16 babyspecialisten nog nog meer aandacht voor het wennen van, rust en ontwikkeling van baby's.

Voor de oudere kinderen op de groep, is het prachtig om bij de babyhoek te kijken en daar hun broertje of zusje te zien, aldus de leidinggevende van de Kinderopvang van Koppel-Swoe. “Samen met de pedagogisch medewerker wat extra speelgoed naar je kleine broertje of zusje brengen, is helemaal leuk!”

Alle pedagogisch medewerkers van Koppel-Swoe hebben deze specifieke scholing voor baby-opvang succesvol afgerond, besluit Hester Rook. “Daarmee loopt Koppel-Swoe voor op de landelijke richtlijnen in de Wet kinderopvang, die deze opleiding verplicht stelt per 1 januari 2023.”

Meer weten over de kinderopvang van Koppel-Swoe?

Benieuwd naar de kinderopvang van Koppel-Swoe? Meer informatie vind je op onze website www.kinderopvangepe.nl. Liever direct een kijkje nemen? Bel of mail naar Hester Rook (06-20 21 92 00 of h.rook@koppelswoe.nl) voor een afspraak.

Kinderopvang Koppel-Swoe babyspecialisten.jpg

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet