Zomervakantie op de Vakantie BSO één groot feest!

Zomervakantie op de Vakantie BSO één groot feest!

15 september 2019

Deze zomervakantie was het zes weken lang iedere dag een feestje op onze Vakantie BSO. Heel veel kinderen genoten van allerlei activiteiten of gewoon van lekker spelen met elkaar.

De gezellige zomervakantie begon voor de BSO-kinderen al op vrijdagavond. Toen werd de vakantie ingeluid met een geslaagde discoavond. Eerst aten de kinderen lekkere pannenkoeken en daarna werd er de hele avond gedanst op muziek van DJ Alfredo. Het was een dolle boel!

Iedere week was er een ander thema bij de Vakantie BSO. We nemen je graag even mee.

Zomervakantie BSO 2019 – een indruk

<< klik op de foto om deze groter te maken >>

In de eerste week was het thema heel toepasselijk ‘Vakantie’. Er werden tenten gebouwd, vliegers en windmolens gemaakt en er werd bingo gespeeld. Ook was er een uitstapje naar een echte camping en werd er genoten van een pannenkoekenfeest.

In week 2 draaide het om ‘Sport’. De kinderen maakten een minivoetbaltafel en Linda en Jeroen verzorgden twee sportdagen. Linda heeft daarbij gebruik kunnen maken van de atletiekbaan bij Cialfo. Daar horen natuurlijk gezonde sportdrankjes en hapjes bij!

In de derde week stond techniek centraal. Er werden knikkerbanen gemaakt. Natuurlijk zijn er verschillende proefjes gedaan in het LAB. En als klap op de vuurpijl kwam er een ‘Mad Scientist’ op bezoek van de organisatie Mad Science. Deze verzorgde een workshop chemische reacties. Heel spannend!

In de vierde week was het thema ‘Strand’. Er zijn zandkoekjes gebakken en flesjes geknutseld met daarin een zee! En ook deze week weer proefjes gedaan in het LAB. Dit keer over duinvorming en zout water.

De vijfde week had alles te maken met het ‘leven als avonturier’. Er werden broodjes boven een vuurtje gebakken, hutten gebouwd in het bos en er werd zelf een blote voetenpad en/of een hindernisbaan gemaakt. Het ontbrak ook niet aan het maken van een eigen pijl en boog!

En in de laatste en zesde week van de Vakantie BSO stond in het teken van ‘feest’! De speeltuin in Emst werd bezocht, er werden taartjes en bowl gemaakt en er was een Oud Hollandse spelletjesdag. Ook kwam er een circusdocent van Circus Pavarini, die de kinderen verschillende trucjes heeft geleerd. Hoe cool is dat!

Deze gezellige weken met voor ieder wat wils zijn afgesloten met een overheerlijke barbecue, waar de kinderen samen met hun ouders genoten van het lekkere eten en de gezelligheid! Bedankt voor de superleuke en gezellige zomervakantie. We vonden het weer geweldig dat er weer zoveel kinderen waren.

Tijdens de herfstvakantie BSO gaan we griezelen. Heb je ons programma al gezien?

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet