Vernieuwde bouwhoek bij Kindercentrum Kierewam

Vernieuwde bouwhoek bij Kindercentrum Kierewam

Afgelopen tijd hebben de pedagogisch medewerkers van Kindercentrum Kierewam de cursus Startblokken gevolgd. Tijdens deze cursus zijn wij bewust naar de indeling van onze groepen gaan kijken en aan de slag gegaan met onze bouwhoek. Na wat schuiven en verplaatsen hebben wij een echte ontdek-/bouwhoek gecreëerd.

In de bouwhoek zijn verschillende soorten materialen te vinden. Denk aan blokken, kosteloos materiaal, auto’s en de stapelstein stenen.

De stapelstein stenen zijn geschikt voor elke leeftijd. De stapelstein stenen hebben eindeloze mogelijkheden qua spelactiviteiten. Zo kun je de stenen als opstapje gebruiken, op kleur sorteren, op stapelen of er een leuk parcour van maken.

Wij merken nu al dat er mooi spel ontstaat bij de kinderen en dat de nieuw ingerichte bouwhoek erg in de smaak valt!

Dit vind je misschien ook interessant!

Proeverij bij de Bikkels

8 juni 2023
Op peuteropvang Bikkels zijn we altijd bezig om elk kind zoveel mogelijk te helpen bij zijn of haar ontwikkeling. De taalontwikkeling, emotionele ontwikkeling en de motorische...
Meer lezen?

Dansen bij de Banjers

2 juni 2023
De kinderen van de Banjers houden van dansen, hierdoor ontstaat er met regelmaat een spontane disco. Eén van de kinderen begint een liedje te zingen...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet