Vakantieopvang bij BSO Kanjers

Vakantieopvang bij BSO Kanjers

12 mei 2021

Tijdens de vakantieopvang bij BSO Kanjers bieden wij gedurende dag verschillende activiteiten aan. Wij proberen hierin zoveel mogelijk te variëren, zodat er voor iedereen wat leuks bij zit. Knutselen, sporten, diverse spellen, koken en bakken alles komt voorbij.

Hier een paar activiteiten die wij in de meivakantie hebben aangeboden:

Pizza’s bakken
De kinderen mochten de pizza zelf samenstellen, eerst tomatensaus verdelen, daarna geraspte kaas en daarna konden zij kiezen uit ham, kaas, tomaat, paprika en ananas. Nog even in de oven en daarna met zijn allen opeten.

Fotolijstjes versieren
Kinderen mochten de fotolijstjes schilderen en versieren met kralen, knopen en stickers. Ondertussen mochten zij een plaatje uitzoeken voor in het fotolijstje. De meiden gingen allemaal voor een eenhoorn en de jongens kozen voor dino’s.

Ballon-tennis
Vanwege het slechte weer hebben wij binnen ballon-tennis gedaan. Alle tafels en stoelen aan de kant, nog even een touw spannen en twee teams maken en tennissen maar. Eerst met één ballon maar dat was erg makkelijk, dus al snel kwamen er extra ballonnen bij. Het was een spannende wedstrijd en er werd maar met één punt verschil gewonnen.

Het is natuurlijk niet verplicht om mee te doen met de activiteiten. Je mag ook gewoon spelen met de spullen die er al zijn.

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet