Update met betrekking tot het coronavirus

Update met betrekking tot het coronavirus

13 maart 2020

Onze kinderopvanglocaties blijven vooralsnog geopend. De landelijke maatregelen geven geen aanleiding om locaties te sluiten. We staan hierbij in nauw contact met de GGD en het RIVM. Wel blijven wij iedereen vragen om extra alert te zijn op hygiëne en thuis te blijven bij (milde) verkoudheidsklachten (zoals ook landelijk geadviseerd wordt).

In Epe zijn al een aantal schoolklassen naar huis gestuurd, vanwege zieke leerkrachten. Wij doen ons uiterste best om extra opvang te verzorgen indien nodig. Wel vragen we iedereen eerst in eigen omgeving te kijken naar een opvangmogelijkheid, om zo overbelasting van de kinderopvang te voorkomen. Op advies van de GGD kijken we ook naar ‘het maatschappelijk belang’, dat wil zeggen dat we rekening houden met ouders die bijvoorbeeld in de zorg hard nodig zijn.

Wij houden ook de gezondheid van onze medewerkers goed in de gaten en hopen dat alle locaties gewoon open kunnen blijven. Wij sluiten niet uit dat vanuit de landelijke overheid en/of de lokale GGD, in overleg met de lokale autoriteiten, maatregelen worden genomen die gevolgen hebben voor de kinderopvang.

We houden u hiervan uiteraard op de hoogte.

Als er vragen zijn, neem dan gerust contact op met één van de leidinggevenden van de kinderopvang: Hester Rook (h.rook@koppelswoe.nl of 06 20219200) of Melle de Vos (m.devos@koppelswoe.nl of 06 44198394).

update coronavirus kinderopvang Koppel-Swoe

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet