Thema zomervakantie bij peuteropvang Kiddo’s

Thema zomervakantie bij peuteropvang Kiddo’s

Bij peuteropvang Kiddo’s zijn we bezig met het thema Zomervakantie. We spelen veel buiten, want het is prachtig weer. Lekker fietsen of spelen met de watertafel. Ook de zandbak voelt zo fijn met je blote voeten.

Binnen is onze huishoek veranderd in een camping. Er staat een tent met allerlei vakantie benodigdheden zoals een koffer, een tas met handdoeken en een zwemband. Ook is er een ijscowinkel. Hier kunnen de kinderen de lekkerste coupes maken.  Er hangen foto’s bij van heerlijke ijsjes met verschillende bolletjes. Samen tellen we hoeveel bolletjes ijs er op het hoorntje zitten.

We naderen de zomervakantie. We praten hierover met de kinderen en zijn al aan het genieten van de voorpret. Voor iedereen heel veel plezier en lekker tot rust komen.

Dit vind je misschien ook interessant!

Proeverij bij de Bikkels

8 juni 2023
Op peuteropvang Bikkels zijn we altijd bezig om elk kind zoveel mogelijk te helpen bij zijn of haar ontwikkeling. De taalontwikkeling, emotionele ontwikkeling en de motorische...
Meer lezen?

Dansen bij de Banjers

2 juni 2023
De kinderen van de Banjers houden van dansen, hierdoor ontstaat er met regelmaat een spontane disco. Eén van de kinderen begint een liedje te zingen...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet