’t Hummelhoekje maakt het buiten kleurrijk!

’t Hummelhoekje maakt het buiten kleurrijk!

19 mei 2022

Deze week is peuterspeelzaal ’t Hummelhoekje bezig om de tuin gezellig, kleurrijk en vrolijk te maken. Er zijn bloembakken, bloempotten en er is een moestuin gekocht, alleen ontbraken er nog bloemen en planten.

Maar daar brachten de peuters verandering in, met zeven peuters naar de Welkoop opzoek naar bloemen en planten. Er waren heel veel verschillende soorten bloemen, waardoor het voor sommige peuters erg moeilijk was om een bloem te kiezen. Uiteindelijk hebben alle peuters een mooi setje bloemen uitgekozen. Over de moestuinstekjes waren de peuters het snel eens, komkommer, tomaat en paprika.

Op het moment dat wij wilden afrekenen zagen twee peuters aardbeien en die aardbeien moesten mee naar Kierewam. Wat waren de aardbeien lekker en heel snel op…. Want in de bus werden de eerste aardbeien al geproefd! ?

Terug bij Kierewam hebben wij alle bloemen een mooi plekje gegeven in de bloempot of bloembak. Eerst potgrond vullen, dan een gaatje maken met de schep of je hand, dan je bloemetje er in, bloemetje goed aandrukken en als allerlaatst water geven. Leuk om te zien hoe verschillend de peuters te werk gaan, maar met uiteindelijk allemaal een bloem in de potgrond!

Wat hebben de peuters goed geholpen met het vullen van de bloembakken. Met als resultaat een erg gezellig buiten terrein met bloembakken en een moestuin! Waar wij nu met zijn allen goed voor moeten zorgen.

Dit vind je misschien ook interessant!

Een inkijkje bij BSO-Kleurrijk

6 juni 2024
Bij BSO Kleurrijk zorgen wij elke dag voor voldoende speelplezier voor de kinderen. Zo bieden wij sport, spel en knutselactiviteiten aan. Dankzij de rijke fantasie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet