’t Heggeholletje viert sinterklaasfeest

’t Heggeholletje viert sinterklaasfeest

7 december 2020

Wat was het spannend halverwege de maand november… De kolen van de stoomboot waren op en de Pieten zagen een blokkade op de kaart staan. Oh!!! Gaat dit allemaal wel goed komen? Maar gelukkig! De kolen worden terug gevonden en er was sprake van een miscommunicatie wat betreft de blokkade. Ze bedoelden de ‘Dieuwertje Blokkade’.

Sinterklaas en alle Pieten komen veilig aan bij deze nieuwe kade en reizen rustig verder naar het grote Pietenhuis, waar Sinterklaas dit jaar thuis werkt. Onze peuters zijn er helemaal vol van en verkleden zich keer op keer als Sinterklaas, de Pieten en zelfs als Ozosnel, het paard van Sinterklaas.

De afgelopen weken hebben we bij ’t Heggeholletje allerlei leuke activiteiten gedaan. We verven mijters en mutsen met echte wortels, maken sinterklaaspuzzels, doen actief mee aan Pietengym, bakken heerlijke pepernoten en versieren speculaasjes. Ook zetten we onze schoen of laars en zingen daar gezellig liedjes bij. En jawel, dat heeft geholpen, want ze worden gevuld en ook ligt er voor ons allemaal nog een cadeautje bij. Wat een feest!

Bedankt lieve Sinterklaas en alle Pieten ?

 

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet