Sinterklaas bij de Buurtkabouters

Sinterklaas bij de Buurtkabouters

9 december 2020

Het Sinterklaasfeest bij peuterspeelzaal de Buurtkabouters is op 2 ochtenden gevierd, zodat alle peuters hierbij konden zijn. Dit jaar wel op een iets andere manier, maar niet minder leuk en gezellig. De meeste kinderen kwamen in pietenpak of verkleedden zich op de groep. Allemaal mochten ze speculaas versieren. Heel precies en geconcentreerd waren ze hier mee bezig en ze zijn erg lekker geworden.

Daarna in het speellokaal hebben we pietengym gedaan. Over schoorstenen lopen, erin springen, erop klimmen en cadeautjes erin gooien. Na dit harde werken was het tijd voor pietendisco. Alle peuters kregen een muziekinstrument en daarmee werd gedanst en gesprongen. Wat een gezellige boel.

In de kring zijn veel liedjes gezongen en uitgebeeld. Zoals “kleine Piet ging uit fietsen” waarbij de peuters op een fietsje rijden en afstappen. De pepernotenfabriek gaf ieder kind pepernoten en schuimpjes. Heerlijk smikkelen. En toen het tijd was om naar huis te gaan, stond er buiten een zak met cadeautjes klaar. Samen met hun vader of moeder hebben de peuters hun cadeau uitgepakt. Het was een geslaagd feest!

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet