Peutervierdaagse

Peutervierdaagse

30 juni 2023

Wat een leuke week hebben we bij de Buurtkabouters gehad. We hebben meegedaan aan de Peuter4Daagse, een landelijk initiatief van de Koninklijke Wandelbond Nederland en JOGG. Vier dagen minstens 15 minuten bewegen buiten. Na elke wandeling mochten de peuters zelf een stempel zetten op hun stempelkaart.

Op maandag 12 juni hebben de sportcoaches de aftrap met ons gedaan. Eerst een wandeling in de buurt en bij terugkomst kregen de peuters een toeter. Een vrolijk bakje vol fruit smikkelen en wat drinken. Daarna werd er nog gedanst op vrolijke muziek. Op dinsdag zijn we een stukje het bos ingelopen en hebben veel verschillende bloemen gezien. En op woensdag hebben we nog weer een andere route gelopen. En tenslotte op donderdag zijn we met veel ouders en peuters naar de SOF/speeltuin op de Hoge Weerd gewandeld. Daar hebben we heerlijk een poosje gespeeld en een ijsje gegeten. Terug op de groep kreeg iedere peuter een diploma, zijn stempelkaart en een mooie medaille. Wat een kanjers zijn het!

Dit vind je misschien ook interessant!

Beautysalon bij BSO Kierewam

18 juni 2024
Bij BSO Kierewam hebben we iedere week weer een nieuwe activiteit. Deze week staat in het teken van nagels lakken, make-up, haren en maskertjes. Ook...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet