Peuterspeelzaal ’t Hummelhoekje op bezoek bij de Schaapskooi

Peuterspeelzaal ’t Hummelhoekje op bezoek bij de Schaapskooi

12 april 2022

Deze komende weken staan in het teken van de lente, welke dieren worden er geboren in de lente, welke veranderingen gaan er gebeuren in de natuur?  En alle planten en bloemen gaan groeien  en krijgen weer mooie kleuren.

Afgelopen week hebben wij iedere dag iets van de lente geknutseld; een konijn geverfd, een koe vlekken geven, bij een schaap wol opgeplakt en bloemetjes op de ramen geschilderd met je handen.

En wij zijn een dag bij de Schaapskooi geweest om opzoek te gaan naar lammetjes.

Het weer was wat regenachtig, maar dat vonden de peuters van peuteropvang Hummelhoekje niet erg. Allemaal een regenpak en regenlaarzen aan en zo stonden ze aandachtig te kijken bij alle schapen en lammetjes.

Er waren al een heleboel lammetjes geboren, teveel om te tellen. Sommige schapen en lammetjes vonden de aandacht van de peuters erg leuk en kwam dan ook erg dichtbij.

Ook werd er veel gestampt en gesprongen in de grote plassen die er lagen door het vele regenen. Wat een plezier hadden zij met elkaar.

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet