Peuters ’t Muizenholletje naar de Koperen Ezel

Peuters ’t Muizenholletje naar de Koperen Ezel

De peuters van peuterspeelzaal ‘t Muizenholletje uit Emst hebben een bezoek gebracht aan ezelboerderij de Koperen Ezel in Epe.  

Direct na aankomst gingen de peuters lekker spelen in de speeltuin, de dieren bekijken in de kinderboerderij of een rondje maken op de skelters. Daarna was er iets te drinken voor iedereen.

Daarna werd het pas echt spannend. De ezels Bas, Bart en Daniël werden ingespannen voor de huifkar. De jongste peuters waren nog wat afwachtend maar al snel zat iedereen in de huifkar en hebben we een gezellige wandeling gemaakt met de ezels.

De tijd vloog, na een ijsje was het toch echt tijd om te gaan. Er werd afscheid genomen van het kleine ezelveulentje wat tijdens ons bezoek geboren is en vervolgens gingen we terug naar Emst.

Het was een zeer geslaagd uitstapje en de peuters hebben genoten.

Wilt u meer informatie over peuterspeelzaal/opvang ‘t Muizenholletje? Neem dan contact op met de afdeling Planning van Koppel-Swoe, planning@koppelswoe.nl of 0578 676767.

Dit vind je misschien ook interessant!

BSO Oene bakt pepernoten

Bij BSO Oene hebben de kinderen zelf pepernoten gebakken. Wat was dit een gezellige activiteit, eerst werd het deeg gemaakt. Hierna mochten alle kinderen hun...
Meer lezen?

Knutselweken bij BSO Kleurrijk

Bij BSO Kleurrijk zijn de kinderen creatief bezig, elke week is er weer een nieuwe knutselactiviteit voor hen. Vorige week hebben de kinderen voor Sint-Maarten...
Meer lezen?
© 2022 Media Magneet