Peuters ’t Muizenholletje naar de Koperen Ezel

Peuters ’t Muizenholletje naar de Koperen Ezel

De peuters van peuterspeelzaal ‘t Muizenholletje uit Emst hebben een bezoek gebracht aan ezelboerderij de Koperen Ezel in Epe.  

Direct na aankomst gingen de peuters lekker spelen in de speeltuin, de dieren bekijken in de kinderboerderij of een rondje maken op de skelters. Daarna was er iets te drinken voor iedereen.

Daarna werd het pas echt spannend. De ezels Bas, Bart en Daniël werden ingespannen voor de huifkar. De jongste peuters waren nog wat afwachtend maar al snel zat iedereen in de huifkar en hebben we een gezellige wandeling gemaakt met de ezels.

De tijd vloog, na een ijsje was het toch echt tijd om te gaan. Er werd afscheid genomen van het kleine ezelveulentje wat tijdens ons bezoek geboren is en vervolgens gingen we terug naar Emst.

Het was een zeer geslaagd uitstapje en de peuters hebben genoten.

Wilt u meer informatie over peuterspeelzaal/opvang ‘t Muizenholletje? Neem dan contact op met de afdeling Planning van Koppel-Swoe, planning@koppelswoe.nl of 0578 676767.

Dit vind je misschien ook interessant!

Nieuwe BSO in Oene start 4 november

16 oktober 2019
Koppel-Swoe start per 4 november a.s. met een buitenschoolse opvanglocatie in het Kulturhus in Oene. De nieuwe BSO-locatie is in het Kulturhus Oene. Daar heeft Koppel-Swoe...
Meer lezen?

BSO Kleurrijk is geopend!

4 oktober 2019
Door de enorme groei van de BSO’s, is Koppel-Swoe een nieuwe BSO in MFC Kleurrijk gestart: BSO Kleurrijk. Voor ouders met kinderen op de Hoge...
Meer lezen?
© 2019 Media Magneet