Peuteropvang Bikkels en de waterbaan

Peuteropvang Bikkels en de waterbaan

5 juni 2024

Wat is er mooier dan spelen met water……nou eigenlijk niks. Bij Peuteropvang Bikkels kan dat dan ook op verschillende manieren. Maar toch hebben we er nog een mogelijkheid bij gemaakt namelijk een vaste waterbaan. We hebben er zelfs een heuse hoek voor gemaakt. Een mooi hekwerk waar kleine goten aan vast zitten…..en boomschors op de grond zodat het water mooi weg zak maar waar komt het water dan vandaan hoor ik jullie denken….Nou uit de regenton die ernaast staat.

Na een beetje regenbui zit die mooi vol. Een emmer of bakje onder het kraantje en vullen maar. Dat hoefden we maar een keer voor te doen en al snel hadden ze door hoe het moest.

Al snel waren ze druk met het door de verschillende goten te gieten. Door de verschillende hoogtes gaf dat een mooi effect. Die verwondering bij de kinderen was mooi om te zien. Jullie zullen begrijpen dat de regenton vrij snel leeg was, nu maar hopen dat het snel weer gaat regenen…..

Dit vind je misschien ook interessant!

Een inkijkje bij BSO-Kleurrijk

6 juni 2024
Bij BSO Kleurrijk zorgen wij elke dag voor voldoende speelplezier voor de kinderen. Zo bieden wij sport, spel en knutselactiviteiten aan. Dankzij de rijke fantasie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet