Op een mooie herfstdag bij peuterspeelzaal Bikkels

Op een mooie herfstdag bij peuterspeelzaal Bikkels

30 oktober 2020

Peuterspeelzaal Bikkels heeft een mooie buitenspeelplek die wordt omgeven door vele eikenbomen. Daar hebben we elk seizoen erg veel plezier van. Zo ook nu met de herfst. Er vallen niet alleen mooie bladeren af waar we van alles mee kunnen maar ook eikels, zeg maar gerust veel eikels.

Met een groepje stoere mannen gaan we vandaag aan de slag. Eerst halen we samen de container op. Dat is al een uitje op zich. Deze staat namelijk elders op ons terrein. Dus terwijl we over de buitenspeelplaats van de BSO rennen kijken we ook door het hek nog even naar de kleuters van de Gildeschool die lekker aan het buiten spelen zijn.

Eenmaal terug op ons speelplein halen we uit de schuur harken en scheppen. Dan harken we zoveel mogelijk eikels op een grote berg. Daarna voorzichtig in de container scheppen. Dit valt nog niet mee want wat is die hoog….maar we redden het wel!

Als snel komt een van de kinderen aanrennen met de shovel en begint midden in de berg te spelen….ja dat lijkt de rest ook wel wat. Dus hup weer naar de schuur. Daar pakken we ook nog de vrachtwagens en graafmachines. Snel harken we nog twee mooie bergen van de over gebleven eikels en gaan heerlijk spelen. Tja soms ligt ontdekkend spelen letterlijk voor het oprapen.

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet