Nieuw ingerichte hal bij kindercentrum Kanjers

Nieuw ingerichte hal bij kindercentrum Kanjers

28 oktober 2020

De nieuw ingerichte hal van Kanjers heeft vele mogelijkheden.

Zoals we buiten kunnen merken is de herfst echt begonnen. Ook wij zijn begonnen met het thema herfst. In ons themahuisje is de zandwatertafel ingericht als een kabouterbos. Gevuld met zand, bladeren, boomstammetjes en kabouters. Hier wordt volop geëxperimenteerd met de verschillende materialen en hierdoor is er veel ruimte voor de fantasie en eigen inbreng van de kinderen.

Op het podium hebben we een grote paddenstoel staan waar we verschillende liedjes zingen en dansen. Zoals natuurlijk ‘op een grote paddenstoel rood met witte stippen’.

In de kindvriendelijke keuken hebben we afgelopen week paddenstoelcakejes gebakken. De kinderen helpen mee met de ingrediënten bij elkaar voegen en het mixen tot een goed beslag. We verdelen het beslag over alle bakjes en dan in de oven bakken maar! Nog even versieren en dan hebben wij een lekker en mooi paddenstoelcakeje rood met witte stippen.

Wij genieten allemaal volop van deze mooie nieuwe ruimte!

Dit vind je misschien ook interessant!

Beautysalon bij BSO Kierewam

18 juni 2024
Bij BSO Kierewam hebben we iedere week weer een nieuwe activiteit. Deze week staat in het teken van nagels lakken, make-up, haren en maskertjes. Ook...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet