Na zomervakantie nieuwe BSO in MFC Kleurrijk op Hoge Weerd!

Na zomervakantie nieuwe BSO in MFC Kleurrijk op Hoge Weerd!

Door de enorme groei van de BSO’s, start Koppel-Swoe een nieuwe BSO bij MFC Kleurrijk. Voor ouders met kinderen op de Hoge Weerdschool en W.G. van de Hulstschool is dat een fijne aanwinst!

Start na de zomervakantie

We zijn inmiddels gestart met alle voorbereidingen. Na de zomervakantie willen we zo snel mogelijk starten met de nieuwe groep (maximaal elf kinderen) op de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag.

Op woensdag- en vrijdagmiddag kunnen kinderen gezellig spelen bij BSO Kierewam. Uiteraard blijft het vervoer vanaf school naar Kierewam gratis! Tijdens de schoolvakanties organiseren we onze welbekende en drukbezochte Vakantie-BSO bij Kierewam!

Over de BSO van Koppel-Swoe

Ook na schooltijd blijft Koppel-Swoe graag betrokken bij kinderen. Buitenschoolse opvang (BSO) is de opvang voor schooltijd, na schooltijd, op vrije dagen of tijdens schoolvakanties. Koppel-Swoe biedt op drie plekken in Epe BSO aan. Bij ons krijgen kinderen alle ruimte om zowel binnen als buiten te spelen, ontdekken, leren en genieten. Bij ons staat BSO voor vrije tijd.

Opgeven of meer informatie

We hebben op deze nieuwe locatie in MFC Kleurrijk ruimte voor elf kinderen. Wil je je kind(eren) al opgeven voor deze nieuwe BSO? Dat kan! Stuur een mail naar planning@koppelswoe.nl

Meer informatie vind je op onze website www.kinderopvangepe.nl. Je kunt ook bellen of mailen met Hester Rook (06-20 21 92 00 of h.rook@koppelswoe.nl).

Dit vind je misschien ook interessant!

Sint en Piet op Kierewam

Wat een gezellige tijd met Sint en Piet op kindercentrum Kierewam. De groepen zijn allemaal mooi versierd en op beide groepen staat een stoomboot waar...
Meer lezen?
© 2022 Media Magneet