Later word ik brandweer! thema bij ’t Hummelhoekje

Later word ik brandweer! thema bij ’t Hummelhoekje

23 juni 2022

De laatste twee weken van het thema: “Later word ik..” hebben de peuters van ’t Hummelhoekje het over de brandweer! En hoe gaaf is het dan om uitgenodigd te worden bij de brandweer van Epe! Die uitnodiging slaan we natuurlijk niet af. We mochten alles bekijken zoals de omkleedruimte en de brandweerwagens. Buiten mochten de peuters zelf aan de slag met een brandblusser en lieten de brandweermannen nog wat gereedschap zien. Wat hebben we genoten!

Ook zijn we op de groep druk geweest rondom het thema, en konden de peuters zichzelf ook verkleden als brandweer man of vrouw. Op de groep stond ook een brandweer auto en er werden al snel leuke rollenspellen gespeeld. Buiten hebben de peuters brandjes geblust en binnen is er vuur geverfd.

Naast alles rondom het thema besteden we ook altijd veel aandacht aan moeder- en vaderdag. Dit keer waren de papa’s aan de beurt om een mooi cadeautje te ontvangen met een foto en een gedichtje er bij.

Dit vind je misschien ook interessant!

Een inkijkje bij BSO-Kleurrijk

6 juni 2024
Bij BSO Kleurrijk zorgen wij elke dag voor voldoende speelplezier voor de kinderen. Zo bieden wij sport, spel en knutselactiviteiten aan. Dankzij de rijke fantasie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet