Later word ik brandweer! thema bij ’t Hummelhoekje

Later word ik brandweer! thema bij ’t Hummelhoekje

De laatste twee weken van het thema: “Later word ik..” hebben de peuters van ’t Hummelhoekje het over de brandweer! En hoe gaaf is het dan om uitgenodigd te worden bij de brandweer van Epe! Die uitnodiging slaan we natuurlijk niet af. We mochten alles bekijken zoals de omkleedruimte en de brandweerwagens. Buiten mochten de peuters zelf aan de slag met een brandblusser en lieten de brandweermannen nog wat gereedschap zien. Wat hebben we genoten!

Ook zijn we op de groep druk geweest rondom het thema, en konden de peuters zichzelf ook verkleden als brandweer man of vrouw. Op de groep stond ook een brandweer auto en er werden al snel leuke rollenspellen gespeeld. Buiten hebben de peuters brandjes geblust en binnen is er vuur geverfd.

Naast alles rondom het thema besteden we ook altijd veel aandacht aan moeder- en vaderdag. Dit keer waren de papa’s aan de beurt om een mooi cadeautje te ontvangen met een foto en een gedichtje er bij.

Dit vind je misschien ook interessant!

Proeverij bij de Bikkels

8 juni 2023
Op peuteropvang Bikkels zijn we altijd bezig om elk kind zoveel mogelijk te helpen bij zijn of haar ontwikkeling. De taalontwikkeling, emotionele ontwikkeling en de motorische...
Meer lezen?

Dansen bij de Banjers

2 juni 2023
De kinderen van de Banjers houden van dansen, hierdoor ontstaat er met regelmaat een spontane disco. Eén van de kinderen begint een liedje te zingen...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet