Kindercentrum Kanjers speelt buiten

Kindercentrum Kanjers speelt buiten

Bij Kindercentrum Kanjers laten we ons niet tegenhouden door regen! Want ook bij regen valt er buiten genoeg te ontdekken. Dus doen we de jassen en laarzen aan en gaan we naar buiten.

Even de glijbaan droogmaken en we zijn er klaar voor! En het leuke van de regen is? De paraplu’s mogen mee naar buiten! Onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers lopen we onder de paraplu over het plein en zo blijven we lekker droog! En worden we toch nat? Dat geeft niks, vies worden mag!

En als het droog is, doen we een ontdekking: de kleuren op de paraplu blijken dezelfde kleuren te hebben als de bouwblokken op het plein! We pakken de blokken en we kijken goed op welke kleur van de paraplu erop lijkt. Zo blijkt een heel gewoon voorwerp als een paraplu voor kinderen veel meer dan alleen een paraplu te zijn!

Dit vind je misschien ook interessant!

Proeverij bij de Bikkels

8 juni 2023
Op peuteropvang Bikkels zijn we altijd bezig om elk kind zoveel mogelijk te helpen bij zijn of haar ontwikkeling. De taalontwikkeling, emotionele ontwikkeling en de motorische...
Meer lezen?

Dansen bij de Banjers

2 juni 2023
De kinderen van de Banjers houden van dansen, hierdoor ontstaat er met regelmaat een spontane disco. Eén van de kinderen begint een liedje te zingen...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet