Kiddo’s bestaat 10 jaar! Wat een gezellig feestje was het!

Kiddo’s bestaat 10 jaar! Wat een gezellig feestje was het!

18 februari 2020

Kindercentrum Kiddo’s (peuterspeelzaal én buitenschoolse opvang) bestond vorige week 10 jaar! Dit werd natuurlijk uitgebreid gevierd.

Vorige week was er iedere dag een klein feestje bij Kiddo’s. Omdat Kiddo’s al weer 10 jaar bestaat werd er iedere dag iets leuks gedaan, zowel bij de peuteropvang als op de BSO. Zo werden de peuters allemaal mooi geschminkt en mochten zij verkleed komen. Ook werden er fruitspiesjes gemaakt en cakejes gebakken. Bij de BSO werd er smurfensnot gemaakt, er werden glittertattoo’s gezet en lekkere chipskettingen gemaakt.

Open dagen
Op woensdagochtend was er een open ochtend bij de peuteropvang. Belangstellenden konden een kijkje nemen. Er was goed te zien hoe een ochtend peuteropvang er uit ziet. Erg gezellig en leerzaam! Op donderdagmiddag stelde de BSO haar deuren open. Ook hier konden belangstellenden kijken hoe een middag BSO verloopt. Een middag met een feestelijk tintje weliswaar, maar net zo gezellig als andere middagen!

De feestweek was een groot succes; op naar de volgende 10 jaar!

Meer informatie over Kiddo’s is te vinden op www.kinderopvangepe.nl. Bellen kan ook met de afdeling Planning van Koppel-Swoe, 0578 676767.

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet