Kiddo’s bestaat 10 jaar! Kom je ook een kijkje nemen?

Kiddo’s bestaat 10 jaar! Kom je ook een kijkje nemen?

30 januari 2020

Kindercentrum Kiddo’s (peuterspeelzaal én buitenschoolse opvang) bestaat 10 jaar! In de week van 10 februari vieren we dit uitgebreid en kun je op de open dagen een kijkje nemen op deze gezellige, groene kinderopvanglocatie.

Kiddo’s is gevestigd in Jenaplanschool ’t Hoge Land. Tien jaar geleden werd er gestart met een peuterspeelzaal in een vrij lokaal in ’t Hoge Land. Pedagogisch medewerker Danielle van Rossum werkt er vanaf het begin. Zij vertelt: ‘Kiddo’s is een fijne werkplek. De sfeer in de school is zo goed en dat merk je ook in de samenwerking. We doen veel samen met de kleuters. Zo spelen de oudere peuters wekelijks een half uurtje met de kleuters en doen we soms gezamenlijke activiteiten. We werken volgens dezelfde visie als de school en dat is ook heel fijn.’

Onze ruimtes binnen en buiten bieden een uitdagende speel- en leeromgeving, zowel voor de peuters als voor de BSO kinderen. Het is ideaal gelegen, tegenover de gymzaal van de school. Daar maakt Kiddo’s dan ook veelvuldig gebruik van. Ons buitenterrein grenst direct aan onze ruimte, is ruim en groen en biedt kinderen alle gelegenheid om lekker buiten te spelen.

Activiteiten
Bij de peuters werken we met thema’s. Ieder thema heeft passende activiteiten die de ontwikkeling van kinderen stimuleren. Er is veel ruimte voor inbreng van de kinderen en ieder kind mag zich in eigen tempo ontwikkelen. Op de BSO wordt wekelijks een andere, extra activiteit aangeboden. De kinderen denken hier actief in mee en zo is er voor ieder wat wils. Van knutselen tot sporten en van bakken tot een spelletje doen. In de vakanties is de opvang op Vakantie BSO Kierewam of Kanjers, waar ook dagelijks een activiteit aangeboden wordt.

Open dagen
Op woensdagochtend 12 februari van 8.30 uur tot 12.30 uur opent de peuterspeelzaal haar deuren voor belangstellenden. Iedereen die een fijne plek voor zijn of haar peuter zoekt, is van harte welkom. We laten je graag zien hoe het er aan toe gaat op onze peuterspeelzaal. Ook zijn er pedagogisch medewerkers aanwezig die je vragen kunnen beantwoorden.

Op donderdagmiddag 13 februari van 12.15 uur tot 17.00 uur is de BSO open voor iedereen die interesse heeft. Kom ervaren wat BSO is en stel je vragen.

Feestactie
Omdat Kiddo’s 10 jaar bestaat, vieren we dit uitgebreid met de kinderen. Er is iedere dag een leuke activiteit en een lekkere traktatie voor de kinderen die op Kiddo’s komen.

Ook voor nieuwe ouders hebben we een leuke actie. Iedereen die zijn of haar kind tijdens de open ochtend of middag aanmeldt voor de peuterspeelzaal of BSO bij Kiddo’s, ontvangt de eerste maand gratis opvang en betaalt géén inschrijfkosten!

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Een inkijkje bij BSO-Kleurrijk

6 juni 2024
Bij BSO Kleurrijk zorgen wij elke dag voor voldoende speelplezier voor de kinderen. Zo bieden wij sport, spel en knutselactiviteiten aan. Dankzij de rijke fantasie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet