Kerstsfeer bij ’t Muizenholletje

Kerstsfeer bij ’t Muizenholletje

4 januari 2022

De laatste weken van 2021 waren bij peuteropvang ’t Muizenholletje heel gezellig! De peuters hebben op verschillende manieren kerstbomen versierd, geplakt en getekend. Ook hebben ze allemaal een mooie, zelf geverfde kerstboom met een eigen foto erin mee  naar huis genomen. Deze werden door de mama’s, papa’s, oma’s en opa’s heel mooi gevonden. Buiten op de muur zijn ook grappige kerstbomen versierd.

Samen hebben we in de kring gezellige kerstliedjes gezongen en daar mooi muziek bij gemaakt met verschillende muziekinstrumenten. Ook in de kring hebben we met z’n allen het mooie verhaal van het kindje in de stal gelezen en met onze kerststal nagespeeld.

Ook hebben we samen van een lekkere kerstlunch genoten met krentenbolletjes, ontbijtkoek en natuurlijk knakworstjes. Het was een hele mooie en gezellige afsluiting van 2021, maar we hopen dat volgend jaar de ouders ook weer gezellig mee kunnen zingen bij onze kerstboom!

We wensen iedereen nog alle goeds en gezondheid voor 2022 toe!

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet