Herfst bij ’t Hummelhoekje!

Herfst bij ’t Hummelhoekje!

De peuters van ’t Hummelhoekje werken alweer twee weken aan het thema: “Herfst!”. Naast dat we buiten zien hoe de natuur verandert, zijn de peuters binnen ook aan de slag gegaan om het lokaal te versieren met herfstbladeren, dieren en kabouterkleding voor in ons kabouterhuis.

Ook thuis gaan de peuters op zoek naar herfstschatten om daarna trots te laten zien, zo heeft Lux kastanjes meegenomen voor in de herfsttafel, en Glenn stekelige bolsters met daarin ook kastanjes. In de kring voeren we er gesprekjes over en voelen we aan de stekels.

Buiten genieten we van het wisselende weer, als het regent gaan we lekker naar buiten met laarzen en paraplu’s en als de zon schijnt nemen we onze activiteit mee naar buiten. Zo hebben we deze week mooie egels geknutseld en maken we iets lekkers voor de vogels!

Dit vind je misschien ook interessant!

BSO Oene bakt pepernoten

Bij BSO Oene hebben de kinderen zelf pepernoten gebakken. Wat was dit een gezellige activiteit, eerst werd het deeg gemaakt. Hierna mochten alle kinderen hun...
Meer lezen?

Knutselweken bij BSO Kleurrijk

Bij BSO Kleurrijk zijn de kinderen creatief bezig, elke week is er weer een nieuwe knutselactiviteit voor hen. Vorige week hebben de kinderen voor Sint-Maarten...
Meer lezen?
© 2022 Media Magneet