Happy Stones bij BSO Oene

Happy Stones bij BSO Oene

7 juli 2021

Tijdens het buitenspelen op het schoolplein hebben de kinderen van BSO Oene iets bijzonders gevonden, namelijk een gekleurde steen. Het was een steen met allemaal kleine tekeningen erop. Wat zou dit zijn en waarom lag deze steen verstopt bij het klimtoestel? Een van de kinderen bedacht dat dit misschien wel een happy stone kon zijn. Deze stenen worden verstopt, zodat een ander deze kan vinden en deze mee mag nemen of misschien wel opnieuw verstoppen voor een andere vinder.

Dit bracht de kinderen op een idee…. wat als wij nou ook happy stones en deze gaan verstoppen. Alle kinderen zijn dan ook druk geweest met het versieren van een steen! Buiten op het schoolplein wordt hier een spelletje mee bedacht. Een van de kinderen gaat de stenen verstoppen en de andere kinderen gaan de stenen weer zoeken. Wie kan er de meeste stenen vinden?

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet