Groepshulp bij Kindercentrum Kierewam

Groepshulp bij Kindercentrum Kierewam

20 december 2021

Sinds september is Joke werkzaam als groepshulp bij kindercentrum Kierewam. Ze doet dit 15 uur per week en is iedere dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig bij ons op de locatie. Joke ondersteund de pedagogisch medewerkers van Kierewam door het uitvoeren van verzorgende en licht huishoudelijke taken.

Hieronder stelt Joke zichzelf even voor:

Ik heet Joke en ben sinds september als groepshulp werkzaam bij Kindercentrum Kierewam. Erg leuk om met de kinderen bezig te zijn en ik vind het super om dit te kunnen en mogen doen. Verder probeer ik hand en span diensten te verrichten daar waar ik kan.

We zijn allemaal superblij dat Joke ons team komt versterken en ondersteunt de pedagogisch medewerkers bij de was, fruitmomenten, lunch, schoonmaak en de boodschappen. Maar ze speelt ook gezellig met ons mee als we met de kinderen naar buiten gaan, of gaat juist met een groepje kinderen in de hal spelen om een spelletje te doen of juist met de peuters een boekje te lezen.

Joke we gaan er met zijn allen een leuke gezellige tijd van maken!

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet