Voor onze VSO en BSO’s zoeken wij pedagogisch medewerkers (m/v) – 8 uur en 12 uur

Voor onze VSO en BSO’s zoeken wij pedagogisch medewerkers (m/v) – 8 uur en 12 uur

28 juni 2019

Ben jij niet vies van een zandtaartje? Draai jij je hand niet om voor een potje voetbal? Bedenk jij de leukste proefjes in ons LAB. of de gekste knutsels in ons atelier? Heb jij oog voor ieder kind en is organiseren je op het lijf geschreven? Dan zoeken wij jou!

Voor onze BSO’s zoeken wij pedagogisch medewerkers (VSO én BSO) (m/v). Ben je in bezit van minimaal SPW-3 of een andere kindgerichte opleiding die kwalificeert voor het werken in een BSO én heb je je rijbewijs? Reageer dan snel!

Wij zijn Koppel-Swoe, een organisatie in de gemeente Epe die staat voor opgroeien, welzijn en verbinden. We maken meedoen mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen.

Binnen onze kinderopvang gaan wij uit van het kind. Wij kijken naar kinderen en hun behoeften en spelen hier op in. Onder andere door de inzet van de drie pedagogen (de andere kinderen, de volwassenen en de ruimte en materialen) stimuleren wij kinderen in hun ontwikkeling. Buiten spelen staat bij ons hoog in het vaandel: buiten zijn is goed voor kinderen, ze ontdekken, zijn in beweging en kunnen zich optimaal ontwikkelen. Een huiselijke sfeer is bij ons belangrijk: gezelligheid, aandacht, doen waar je zin in hebt.

Onze pedagogisch medewerkers zijn heel belangrijk. Zij vangen de kinderen met liefde en aandacht op en zorgen dat elke dag weer een topdag voor de kinderen is! We zorgen dan ook goed voor hen; regelmatig staat er een scholing of cursus op het programma, we hebben een pedagogisch coach die medewerkers ondersteuning biedt waar nodig en we denken mee met hen als ze bijvoorbeeld een dag vrij willen.

Ouders kiezen voor Koppel-Swoe vanwege onze liefde voor het kind, vanwege onze kindgerichte benadering en vanwege onze flexibiliteit.

Al met al zorgt dit voor tevreden kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers en daar zijn wij trots op!

Voor onze Voorschoolse Opvang (VSO) zoeken wij collega’s voor meerdere ochtenden per week. Je werkt van 7.00 uur tot 8.45 uur óf van 7.30 uur tot 8.45 uur. Voor onze Buitenschoolse Opvang-locaties (BSO’s) zoeken wij collega’s voor minimaal 12 uur per week, verspreidt over minimaal 3 dagen. Alle dagen en tijden zijn in overleg en een combinatie van beide functies is mogelijk.

Heb jij interesse in één van deze functies of misschien wel in allebei? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar Melle de Vos, m.devos@koppelswoe.nl. Wil je eerst nog wat vragen, dat kan ook! Stuur gerust een mailtje of stuur een app naar 06-44 19 83 94.

 

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet