Voor onze BSO’s zoeken wij een pedagogisch medewerker (m/v)

Voor onze BSO’s zoeken wij een pedagogisch medewerker (m/v)

Ben jij niet vies van een zandtaartje? Draai jij je hand niet om voor een potje voetbal? Bedenk jij de leukste proefjes in ons LAB. of de gekste knutsels in ons atelier? Heb jij oog voor ieder kind en is organiseren je op het lijf geschreven? Dan zoeken wij jou!

Voor onze BSO’s zoeken wij een pedagogisch medewerker (m/v). Ben je in bezit van minimaal SPW-3 of een andere kindgerichte opleiding die kwalificeert voor het werken in een BSO én heb je je rijbewijs? Reageer dan snel!

Wij zijn Koppel-Swoe, een organisatie in de gemeente Epe die staat voor opgroeien, welzijn en verbinden. We maken meedoen mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen.

Binnen onze kinderopvang gaan wij uit van het kind. Wij kijken naar kinderen en hun behoeften en spelen hier op in. Onder andere door de inzet van de drie pedagogen (de andere kinderen, de volwassenen en de ruimte en materialen) stimuleren wij kinderen in hun ontwikkeling. Buiten spelen staat bij ons hoog in het vaandel: buiten zijn is goed voor kinderen, ze ontdekken, zijn in beweging en kunnen zich optimaal ontwikkelen. Een huiselijke sfeer is bij ons belangrijk: gezelligheid, aandacht, doen waar je zin in hebt.

Onze pedagogisch medewerkers zijn heel belangrijk. Zij vangen de kinderen met liefde en aandacht op en zorgen dat elke dag weer een topdag voor de kinderen is! We zorgen dan ook goed voor hen; regelmatig staat er een scholing of cursus op het programma, we hebben een pedagogisch coach die medewerkers ondersteuning biedt waar nodig en we denken mee met hen als ze bijvoorbeeld een dag vrij willen.

Ouders kiezen voor Koppel-Swoe vanwege onze liefde voor het kind, vanwege onze kindgerichte benadering en vanwege onze flexibiliteit.

Al met al zorgt dit voor tevreden kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers en daar zijn wij trots op!

Wil jij hier bij horen en samen met ons trots zijn op alles wat we doen? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar Melle de Vos, m.devos@koppelswoe.nl. Wil je eerst nog wat vragen of een keer komen kijken? Dat kan ook! Stuur gerust een mailtje of stuur een app naar 06-44 19 83 94.

Bekijk ook onze andere vacatures in de kinderopvang

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Nieuwe BSO in Oene start 4 november

16 oktober 2019
Koppel-Swoe start per 4 november a.s. met een buitenschoolse opvanglocatie in het Kulturhus in Oene. De nieuwe BSO-locatie is in het Kulturhus Oene. Daar heeft Koppel-Swoe...
Meer lezen?

BSO Kleurrijk is geopend!

4 oktober 2019
Door de enorme groei van de BSO’s, is Koppel-Swoe een nieuwe BSO in MFC Kleurrijk gestart: BSO Kleurrijk. Voor ouders met kinderen op de Hoge...
Meer lezen?
© 2019 Media Magneet