Gezellige dierenboel bij ’t Hummelhoekje!

Gezellige dierenboel bij ’t Hummelhoekje!

De peuters van ’t Hummelhoekje werken nog steeds aan het thema: “Op zoek naar de Lente”. Elke week staat er een dier centraal. Zo hebben we het al over het schaap gehad, vorige week over de kip en deze week over het konijn. 

Vorige week zijn de peuters op bezoek geweest bij Sol thuis, een peuter van de groep, hij woont op een boerderij met heel veel kippen! Ook waren er nog andere dieren te zien zoals schapen, varkens, konijnen en paarden. Sommige peuters durfden zelfs een kip vast te houden, en ook mochten we ze voeren en ertussen lopen. Het was weer een fantastisch uitje waar alle kinderen erg van hebben genoten.

Deze week hebben we het over het konijn. We bekijken een plaatje van een konijn, ruiken en voelen het voer van het konijn. We knutselen een konijn én om het compleet te maken nam Juf Melanie haar konijn mee naar de peutergroep. Buiten hebben we het konijn goed bekeken en natuurlijk geknuffeld!

Dit vind je misschien ook interessant!

Proeverij bij de Bikkels

8 juni 2023
Op peuteropvang Bikkels zijn we altijd bezig om elk kind zoveel mogelijk te helpen bij zijn of haar ontwikkeling. De taalontwikkeling, emotionele ontwikkeling en de motorische...
Meer lezen?

Dansen bij de Banjers

2 juni 2023
De kinderen van de Banjers houden van dansen, hierdoor ontstaat er met regelmaat een spontane disco. Eén van de kinderen begint een liedje te zingen...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet