Overzicht VSO

Vacature pedagogisch coach/beleidsmedewerker (11 uur per week)

I.v.m. de groei van onze kinderopvang  zoeken wij voor 11 uur per week een nieuwe collega. Samen met onze andere pedagogisch coach/beleidsmedewerker zorg je voor de ondersteuning van de pedagogisch medewerkers in onze kinderopvang, die het dagelijkse werk doen en zorg dragen voor ‘onze’ kinderen.

Ouders kiezen voor Koppel-Swoe kinderopvang vanwege onze kwaliteit, onze liefde voor het kind, onze kindgerichte benadering en onze flexibiliteit. Daar zijn we trots op én dat blijven we uiteraard nastreven. Jij hebt daar als pedagogisch coach/beleidsmedewerker een belangrijke rol in. Met je directe collega en in samenwerking met de leidinggevenden ondersteun je de pedagogisch medewerkers in hun werk en ontwikkeling door een goed beleidsplan en coaching-on-the-job. Zo verbeteren we samen continu de kwaliteit van onze kinderopvang.

Als pedagogisch coach ben je de spil tussen het pedagogisch beleid en de uitvoering hiervan. Onze pedagogisch medewerkers zijn heel belangrijk. Zij vangen de kinderen met liefde en aandacht op en zorgen dat elke dag weer een topdag voor de kinderen is! We zorgen dan ook goed voor hen. Regelmatig staat er een scholing of cursus op het programma en jij coacht de pedagogisch medewerkers en de teams op de locaties in de uitvoering van hun werkzaamheden. Ook draag je bij aan de professionele ontwikkeling van de pedagogisch medewerkers en zorg je ervoor dat onze pedagogische visie wordt uitgedragen. Je werkt (mee) aan diverse beleidsstukken en de implementatie hiervan.

Over Koppel-Swoe

Koppel-Swoe is de organisatie voor kinderopvang en welzijn in de gemeente Epe. Wij stimuleren het welzijn en de groei van jong tot oud. Dit doen wij vanuit de visie dat iedereen er toe doet, kan meedoen en bijdragen. Alle verschillen mogen er zijn en iedereen mag zichzelf zijn. Wij pakken vragen van inwoners op. Voor ons is geen vraag teveel.

Binnen onze kinderopvang gaan wij uit van het kind. Wij kijken naar kinderen en hun behoeften en spelen hier op in. Onder andere door de inzet van de drie pedagogen (de andere kinderen, de volwassenen en de ruimte en materialen) stimuleren wij kinderen in hun ontwikkeling. Buiten spelen staat bij ons hoog in het vaandel. Buiten zijn is goed voor kinderen, ze ontdekken, zijn in beweging en kunnen zich optimaal ontwikkelen. Een huiselijke sfeer is bij ons belangrijk: gezelligheid, aandacht, doen waar je zin in hebt.

Wij zijn op zoek naar een collega, die:

  • enthousiast is over onze organisatie, zich kan vinden in onze pedagogische visie en passie heeft voor werken in de kinderopvang;
  • in bezit is van een diploma dat voldoet aan de kwalificatie-eisen van de CAO Kinderopvang;
  • goede coachende vaardigheden bezit voor het ondersteunen en stimuleren van pedagogisch medewerkers volgens onze pedagogische visie;
  • kennis heeft van ontwikkelingsfases en ontwikkelingsgebieden van jonge kinderen en van voorschoolse educatie (VVE);
  • er energie van krijgt om samen met Melle (onze andere pedagogisch coach/beleidsmedewerker) en de leidinggevenden van de kinderopvang een bijdrage te leveren aan het (mede)verbeteren van het beleid.

Wij bieden:

  • Een zelfstandige en afwisselende functie voor 11 uur per week in een organisatie die volop in beweging is;
  • Werktijden in overleg;
  • De aanstelling is voor een jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband verlengd, een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden;
  • Salariëring conform CAO Kinderopvang;
  • Verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening.

Interesse voor de vacature pedagogisch coach? Neem contact op!

Spreekt de vacature je aan en lijkt het je leuk om onderdeel te worden van ons team? Stuur dan vóór 20 november je CV en een korte motivatie o.v.v. pedagogisch coach naar personeelsadministratie@koppelswoe.nl of vul hieronder het vacatureformulier in. Wil je eerst nog wat vragen? Dat kan ook! Mail of bel dan naar Melle de Vos (pedagogisch coach/beleidsmedewerker), m.devos@koppelswoe.nl of 06-44 19 83 94.

 

Sollicitatieformulier Pedagogisch coach/Beleidsmedewerker

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    • Sleep bestanden hierheen of
      Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
      • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

      Gezocht: medewerkers voor onze VSO

      Sommige ouders beginnen ’s ochtends al voor schooltijd met hun baan/studie of werken verder weg en hebben meer reistijd. Voor de kinderen van die ouders/verzorgers bieden we voorschoolse opvang aan.  I.v.m. een toenemend aantal kinderen in onze VSO zijn we op zoek naar medewerkers (2-6 uur per week) die geen moeite hebben met vroeg opstaan en in het bezit zijn van een rijbewijs.

      Wat doe je op de VSO?

      Op de VSO start je ’s ochtends om 7.00 uur of 7.30 uur. Langzaam druppelen kinderen binnen. Sommige moeten nog wat langzaam wakker worden en eten nog een broodje op de VSO. Anderen zijn wakker en hebben zin in een spelletje, lezen een tijdschrift, kletsen gezellig met je aan de groepstafel of spelen al even buiten. Rond 8.10 brengen we de kinderen naar de verschillende scholen. Dat doen we lopend of met de auto. Rond 8.30 uur ben je weer terug op onze locatie, even opruimen zodat de BSO ’s middags fijn kan starten en dan ben je klaar rond 8.45 uur. Er ligt dan nog een hele dag aan je voeten!

      Meer werken?

      Wil je liever meer werken? Dat kan. Op dit moment hebben we verschillende vacatures openstaan. Een combinatie van functies is mogelijk. Voor een dienstverband in onze kinderopvang hebben we uiteraard aanvullende eisen. Dan moet je:

      • in het bezit zijn van minimaal SPW-3 of een andere kindgerichte opleiding, die voldoet aan de eisen om te werken in de kinderopvang. Wil je weten welke opleidingen dat zijn, check dan je diploma op www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang;
      • het leuk vinden om binnen onze pedagogische visie een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen te creëren;
      • initiatiefrijk en creatief zijn. Je vindt het leuk om nieuwe activiteiten te verzinnen die aansluiten bij de behoefte van kinderen;
      • energie krijgen van het werken met kinderen en hen met een glimlach ontvangt en vermaakt;
      • open en vriendelijk communiceert met ouders/verzorgers. Jij bent het eerste aanspreekpunt van onze kinderopvang.

      Wij bieden:

      • Een zelfstandige en afwisselende functie binnen onze VSO voor de hoeveelheid uren die jij wilt werken. Dagen en uren gaan in overleg met jou. Wil je liever meer werken? Dat kan dus, geef dat even aan in je sollicitatie;
      • Salariëring conform CAO Kinderopvang;
      • De aanstelling is voor een periode van 1 jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband verlengd. Een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden;
      • Als medewerker word je onderdeel van Koppel-Swoe: de organisatie voor Welzijn en Kinderopvang in de gemeente Epe. We houden ons bezig met opvoeden, opgroeien, welzijn en verbinden. We maken meedoen, van jong tot oud, mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen. Koppel-Swoe is present in de wijken en buurten, werkt samen met vele partners en richt zich op preventie.

      Interesse in deze functie?

      Dan willen we je vragen ons online sollicitatieformulier in te vullen en uploaden. Wil je tussentijds stoppen en de al ingevulde gegevens bewaren? Klik dan onderaan op ‘sla op en ga later door’ en lees hoe je je formulier tijdelijk bewaard.

      Na het verzenden ontvang je een automatisch een kopie van je ingevulde formulier in je mailbox. Niet ontvangen? Check dan eerst even je spam. Helaas belandt het formulier daar soms. Ook niet in je spam? Neem dan even contact op Hester, leidinggevende van de kinderopvang via h.rook@koppelswoe.nl of 06-20 21 92 00. Kan zij checken of je formulier bij haar is binnengekomen. Heb je andere vragen? Die kun je ook aan haar stellen.

      Sollicitatieformulier vacature VSO

      Stap 1 van 4

      • Persoonlijke gegevens

      Koppel-Swoe start met voorschoolse opvang in Kleurrijk!

      Direct na de zomervakantie start Koppel-Swoe met opvang vóór schooltijd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in het gebouw Kleurrijk in de wijk Hoge Weerd.

      Sommige ouders beginnen ’s ochtends al voor schooltijd met hun baan/studie of moeten verder reizen naar hun werk. Voor de kinderen van die ouders biedt Koppel-Swoe voorschoolse opvang (VSO) aan: opvang vanaf 7 uur ’s ochtends totdat de school begint.

      Tot nu toe was er alleen VSO op de locatie van kindercentrum Kierewam. Koppel-Swoe is blij te kunnen melden dat er nu ook VSO op de locatie Kleurrijk is.

      Opvang in Kleurrijk
      In Kleurrijk heeft Koppel-Swoe al een peuteropvang en een buitenschoolse opvang. Ook de Hoge Weerdschool en de W.G. van de Hulstschool zitten in het gebouw. Het is voor de kinderen van deze scholen dan ook heel fijn dat de opvang voor schooltijd nu in hetzelfde gebouw plaatsvindt.

      De VSO heeft een eigen plekje in het BSO-lokaal van Kleurrijk, voor veel kinderen al een bekende plek. Er is alle gelegenheid om de dag rustig op te starten: je kan je meegebrachte ontbijt nuttigen, een spelletje doen of iets knutselen. Nienke, onze vaste pedagogisch medewerker voor de VSO, brengt de kinderen voor de start van de schooldag naar school. Naast haar werk voor onze VSO is Nienke ook onderwijsassistent op de W.G. van de Hulstschool: een mooie combinatie!

      De VSO is geopend op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend van 7.00 tot 8.30 uur. Interesse in een plekje op onze VSO? Neem contact op met onze afdeling planning via planning@koppelswoe.nl of 0578-67 67 67.

       

       

      Koppel-Swoe start met VSO in Kleurrijk!

      Sommige ouders beginnen ’s ochtends al voor schooltijd met hun baan/studie of moeten verder reizen naar hun werk. Voor de kinderen van die ouders/verzorgers bieden we voorschoolse opvang (VSO) aan op de locatie Kierewam. We zijn blij te kunnen melden dat we na de zomervakantie ook starten met voorschoolse opvang in Kleurrijk.

      Op maandag, dinsdag en donderdagochtend bieden we tijdens schoolweken van 7.00 tot 8.30 uur VSO aan in ons BSO-lokaal. Voor veel kinderen al een bekende plek. Nienke zal daar de vaste pedagogisch medewerker zijn. Ook is zij onderwijsassistent op de W.G. van de Hulstschool.

      Interesse in een plekje op onze VSO? Neem contact op met onze afdeling planning via planning@koppelswoe.nl of 0578-67 67 67.

      Kinderdagopvang en Peuteropvang weer open

      Woensdagavond 3 februari  hebben wij het nieuwe protocol m.b.t. de heropening van de kinderopvang ontvangen (opgesteld door de Brancheorganisatie Kinderopvang, de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, Boink, Voor Werkende Ouders en FNV in samenspraak met SZW). Wij volgen de voorgeschreven maatregelen. Op 5 februari hebben wij al onze ouders een mail gestuurd om hen te informeren over de maatregelen om het heropenen van de kinderopvang zo goed mogelijk te laten verlopen. 

      Algemeen

      • Vanaf a.s. maandag 8 februari heropent de dagopvang en de peuteropvang. De BSO blijft alleen noodopvang aanbieden (voor kinderen waarvan één of beide ouders werken in een cruciale beroepsgroep en voor kinderen voor wie vanwege bijzondere omstandigheden maatwerk nodig is). Noodopvang voor de BSO kan via planning@koppelswoe.nl aangevraagd worden.

      Maatregelen m.b.t. afstand houden

      • Tussen kinderen onderling hoeft geen 1,5 meter afstand bewaard te worden.
      • Tussen personeelsleden en kinderen hoeft geen 1,5 meter afstand bewaard worden.
      • Tussen personeelsleden en ouders moet altijd 1,5 meter afstand bewaard worden. Ouders komen niet binnen, tenzij strikt noodzakelijk. Als ze binnenkomen, dragen ze een mondneusmasker.

      Maatregelen m.b.t. hygiënevoorschriften

      Onderstaande punten zijn een aanvulling op de standaard hygiënemaatregelen in de kinderopvang en op scholen.

      • Er is een goede handhygiëne op de locaties voor zowel medewerkers als kinderen. Er wordt in ieder geval handen gewassen bij aankomst op de opvang, na het buiten spelen, voor het eten, na toiletbezoek, na contact met dieren en bij vieze of plakkerige handen
      • Wij volgen de volgende hygiënemaatregelen zo nauwkeurig mogelijk op: niet met je handen aan je gezicht zitten, geen handen schudden, hoesten of niezen in je elleboog en papieren zakdoekjes gebruiken om je neus te snuiten en na het snuiten weggooien.
      • Wij zorg voor instructies om de (jongere) kinderen te helpen met het goed leren handen wassen en hoest- en nieshygiëne aan te houden.
      • Handcontactpunten zoals deurklinken, touchscreens (die meerdere personen aanraken) en ander materiaal wordt meerdere keren per dag schoongemaakt met schoonmaakdoekjes of met water en zeep.

      Maatregelen m.b.t. ventilatie en binnenklimaat

      • Wij zorgen voor voldoende ventilatie.
      • Groeps- en opvangruimtes en andere ruimtes worden elke dag regelmatig gelucht.

      Maatregelen voor kinderen

      NB: De Handreiking bij neusverkouden kinderen van het RIVM zit momenteel in een herzieningsprocedure. Zodra de nieuwe versie beschikbaar is zal deze worden opgenomen in dit protocol. Tot die tijd gelden onderstaande regels.

      1. Kinderen wel naar de opvang:

      Kinderen mogen met verkoudheidsklachten (loopneus, neusverkoudheid, niezen en/of keelpijn) of bekende hooikoortsklachten naar de kinderopvang, behalve:

      • als het kind andere klachten heeft die passen bij COVID-19 zoals: koorts (38 graden Celsius en hoger), benauwdheid, meer dan incidenteel hoesten, plotseling verlies van reuk en/of smaak;
      • als zij een huisgenoot zijn van een patiënt met een bevestigde COVID-19 infectie;
      • als er iemand in het huishouden van het kind is die naast (milde) corona klachten ook koorts (38 graden en hoger) en/of benauwdheid heeft en er is nog geen negatieve testuitslag.
      • Als een broer of zus in quarantaine moet omdat uit bron- en contactonderzoek is gebleken dat een kind in nauw contact (dat wil zeggen minimaal 15 minuten cumulatief (dus alle minuten bij elkaar opgeteld) in 24 uur binnen 1,5 meter afstand) is geweest, mag het kind wel gewoon naar de opvang. Voorwaarde is wel dat zij niet zijn blootgesteld aan de positief geteste persoon. Als de broer of zus vervolgens klachten van koorts of benauwdheid ontwikkelt of positief wordt getest, mag deze broer of zus niet meer naar de opvang (zie ook onder 2, thuisblijfregels).

      Zie voor meer informatie over COVID-19 en kinderen: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/kinderen Zie voor de handreiking van het RIVM bij neusverkouden kinderen: https://lci.rivm.nl/langdurig-neusverkouden-kinderen

      • Voor het bepalen of een (verkouden) kind naar de kinderopvang/school mag, maken wij gebruik  maken van de beslisboom. Zie https://www.boink.info/beslisboom. De beslisboom is een vertaling van de regels van het RIVM. Het RIVM heeft de beslisboom inhoudelijk gecontroleerd.
      • Als een kind chronische verkoudheidsklachten, hooikoorts of astma heeft en dit past bij de gebruikelijke klachten, dan kan het kind na overleg tussen ouder en houder naar de opvang. Bij twijfel of als de klachten veranderen moet het kind thuisblijven tot de (nieuwe) klachten voorbij zijn of het bekende klachtenpatroon is teruggekeerd. Het RIVM heeft een handreiking opgesteld en de lokale GGD kan advies geven in specifieke situaties, zie https://lci.rivm.nl/langdurig-neusverkouden-kinderen

      2. Thuisblijfregels voor kinderen:

      In de volgende gevallen moet een kind thuisblijven:

      • Kinderen mogen pas weer naar de opvang als zij 24 uur geen klachten meer hebben en naast verkoudheidsklachten verder niet ziek zijn of na een negatieve test.
      • Als iemand in het huishouden van het kind naast milde coronaklachten ook koorts (38°C of hoger) en/of benauwdheidsklachten heeft, blijft het kind thuis.
      • Als iemand met koorts/benauwdheid in het huishouden van de kinderen negatief getest is voor COVID-19 mogen de kinderen weer naar de opvang.
      • Als degene met klachten in het huishouden van de kinderen getest is voor COVID-19 en een positieve testuitslag heeft, dan zijn de adviezen van de GGD over de te nemen maatregelen leidend. Kinderen moeten dan thuis in quarantaine blijven tot en met 10 dagen na het laatste risicocontact met de besmette huisgenoot, als er sprake is van strikte zelfisolatie (dat wil zeggen geen risicocontact tussen de besmette persoon en alle huisgenoten). Als de huisgenoot positief getest is en strikte zelfisolatie is mogelijk, dan mogen alle overige huisgenoten (dus ook kinderen) als zij zelf geen klachten hebben zich vanaf de 5e dag na het laatste risicocontact met de besmette huisgenoot laten testen op COVID-19. Als de testuitslag negatief is, dan hoeft de quarantaineperiode van 10 dagen niet afgemaakt te worden. Het is van belang om ook daarna alert te blijven op klachten en om opnieuw te testen als zich toch klachten ontwikkelen. Als strikte zelfisolatie niet mogelijk is, moeten kinderen in quarantaine blijven tot en met 10 dagen nadat de huisgenoot met COVID-19 uit isolatie mag.
      • Als uit bron- en contactonderzoek of de CoronaMelder app is gebleken dat een kind in nauw contact (dat wil zeggen minimaal 15 minuten cumulatief (dus alle minuten bij elkaar opgeteld) in 24 uur binnen 1,5 meter afstand) is geweest met een besmette persoon, gaat het kind in quarantaine. Het kind kan zich laten testen op COVID-19 vanaf de 5e dag na het laatste risicovolle contact met de besmette persoon. Ook als het kind geen klachten heeft. Is de uitslag negatief? Dan hoeft de quarantaineperiode van 10 dagen niet afgemaakt te worden. Het is van belang om ook daarna alert te blijven op klachten en om opnieuw te testen als zich toch klachten ontwikkelen.
      • Kinderen die terugkeren uit een land of een gebied met een oranje of rood reisadvies vanwege het coronavirus, geldt het dringende advies om bij thuiskomst 10 dagen in quarantaine te gaan. Vanaf de 5e dag kan getest worden op COVID-19. Als de testuitslag negatief is, dan hoeft de quarantaineperiode van 10 dagen niet afgemaakt te worden. Het is van belang om ook daarna alert te blijven op klachten en om opnieuw te testen als zich toch klachten ontwikkelen. Dit geldt ook als het reisadvies tijdens de reis is veranderd naar oranje of rood.

      3. Testbeleid kinderen:

      Landelijke richtlijn is dat ouders van kinderen t/m 12 jaar worden verzocht hun kinderen met klachten passend bij COVID-19 te laten testen. Kinderen die getest worden, blijven thuis totdat de uitslag bekend is. Testen van kinderen jonger dan 12 jaar wordt in ieder geval dringend geadviseerd als:

      • de klachten niet (alleen) bestaan uit verkoudheidsklachten (= loopneus, neusverkoudheid, niezen en/of keelpijn) maar ook als er sprake is van hoesten, koorts en/of benauwdheid), of anderszins ernstig ziek is,
      • het kind corona-gerelateerde klachten heeft na contact met iemand met corona,
      • er een indicatie is in het kader van een bron- en contactonderzoek,
      • het kind deel uitmaakt van een uitbraakonderzoek.

      Zie voor het testbeleid https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/testen

      4. Beperk het contact tussen groepen kinderen:

      Als er sprake is van een kind of medewerker met COVID-19 op de opvang, ontstaat er risico op besmetting van de contacten van deze persoon. Om het aantal besmettingen te beperken zijn de maatregelen t.a.v. het bron- en contactonderzoek voor kinderen en de quarantainerichtlijnen aangescherpt. Hierdoor bestaat het risico dat grote groepen kinderen bij één positieve coronatest (bij een medewerker of ander kind) op de locatie in quarantaine moeten. Daarom is het van groot belang om het aantal contacten per kind en medewerker zoveel mogelijk te beperken, waar dit mogelijk is binnen de context van de opvanglocatie.

      • Wij beperken zoveel mogelijk het contact tussen de verschillende stam- of basisgroepen.

       Maatregelen voor ouders

      • Ouders komen niet binnen op de locatie en als dit om welke reden dan ook toch noodzakelijk is, dragen zij een mondneusmasker.
      • Tijdens haal- en brengmomenten houden ouders 1,5 afstand van elkaar.
      • Indien mogelijk worden de kinderen op het plein buiten opgehaald. Op Klasbord communiceert de locatie waar de haal- en brengplek van de kinderen is.
      • Breng- en haalmomenten zijn kort. Informatie over een kind kan bijv. ook via digitale weg of telefonisch.
      • Kinderen brengen en halen gebeurt door één volwassene, dus zonder extra volwassenen of kinderen, die daar geen opvang gebruiken.
      • Een ouder mag kinderen niet zelf halen of brengen als er sprake is van corona-gerelateerde klachten en/of als diegene wacht op de testuitslag. De ouder moet dan thuisblijven.

      Wij realiseren ons dat bovenstaande veel informatie is. Desondanks denken wij dat de genoemde maatregelen echt nodig zijn om er met elkaar voor te zorgen dat we corona onder controle krijgen. Wij doen dan ook een dringend beroep op iedereen om zich echt aan de maatregelen te houden. Mocht je vragen over bovenstaande hebben, neem dan contact op met de pedagogisch medewerkers van de locatie of met één van de leidinggevenden: Hester Rook (leidinggevende, h.rook@koppelswoe.nl of 06-20 21 92 00) / Melle de Vos (leidinggevende, m.devos@koppelswoe.nl of 06-44 19 83 94).

      Ook wij moeten onze deuren sluiten tot 18-1

      Ook wij moeten helaas vanaf morgen tot 18 januari onze deuren sluiten voor alle kinderen van ouder(s) die niet in een cruciale beroepsgroep werken. Een overzicht van alle cruciale beroepen vind je op de website van de Rijksoverheid: Overzicht cruciale beroepen tijdens lockdown | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl

      Vanochtend hebben de ouders van onze kinderen een mail ontvangen met hoe we hier de aankomende periode mee omgaan. Heb je die niet gehad? Check eerst even je spam en stuur anders een mail naar planning@koppelswoe.nl.

      Mocht je, om welke reden dan ook, zorgen hebben over de opvang van je kind(eren) of je thuissituatie de komende periode, neem dan contact op met één van de leidinggevenden (Hester Rook, 06-20 21 92 00 of Melle de Vos, 06-44 19 83 94).

      Samen staan we sterk én kunnen we dit!

      UPDATE: sluiting kinderopvang t/m 6 april

      Beste ouder(s), verzorger(s),

      Naar aanleiding van de zojuist gegeven landelijke persconferentie, delen wij je hierbij mee dat ook onze locaties de deuren helaas moeten sluiten. Behalve voor kinderen van ouders die werkzaam zijn in ‘cruciale beroepen’ of werkzaam zijn bij bedrijven die processen hebben die zijn aangemerkt als vitaal. In deze bijlage tref je de lijst van cruciale beroepsgroepen aan:

      https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cruciale-beroepsgroepen

      Ben je werkzaam in één van de genoemde ‘cruciale beroepsgroepen’ en heb je morgen opvang nodig (al dan niet reeds aangevraagd)? Mail ons dan a.u.b. vanavond nog. Voor de periode t/m 6 april  kunt u ons dagelijks benaderen. Al onze locaties zijn in principe geopend voor kinderen met ouders met een ‘cruciaal beroep’. Alle andere ouders verzoeken wij hun kinderen t/m 6 april niet naar de opvang te brengen.

      Wij houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen. Vragen bij voorkeur per mail naar: planning@koppelswoe.nl. Voor dringende vragen of verzoeken kan er tijdens kantoortijd gebeld worden met 0578-67 67 67 en buiten kantoortijd met onze leidinggevenden kinderopvang Hester Rook (06-20 21 92 00) en Melle Vos (06-44 19 83 94)

      Hartelijk dank voor uw medewerking.

      Marian Kemper

      Directeur bestuurder Koppel-Swoe

      Locaties kinderopvang Koppel-Swoe klachtenvrij in 2018

      Alle locaties kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang van Koppel-Swoe zijn in het jaar 2018 wederom klachtenvrij.

      Koppel-Swoe heeft een klachtenreglement, waarin staat hoe ouders hun eventuele klacht kenbaar kunnen maken. Natuurlijk wordt eerst geprobeerd intern een oplossing voor de klacht te vinden. Mocht dit niet lukken, kunnen ouders hun klacht bij een externe klachtencommissie neerleggen. Koppel-Swoe is hierbij aangesloten. Een medewerker van het Klachtenloket zal de klacht met informatie, gericht advies, bemiddeling of mediation proberen op te lossen. Ook kunnen ouders een klacht indienen bij een externe en onafhankelijke Geschillencommissie. Een onpartijdige, deskundige commissie beoordeelt het eventuele geschil.

      Net als in voorgaande jaren, was ook het jaar 2018 geheel klachtenvrij. Iedere locatie heeft inmiddels een certificaat hiervan ontvangen.

      Koppel-Swoe is hier blij mee! Het goed communiceren met en luisteren naar de ouders vinden wij belangrijk. Mocht er toch iets zijn, dan weten ouders dat zij dit kenbaar kunnen maken en dat wij snel samen naar een oplossing zoeken.

      VSO in Epe

      © 2024 Media Magneet